h

Jan Breur gaat in debat met Alexander Pechthold

25 december 2005

Jan Breur gaat in debat met Alexander Pechthold

Jan Breur, lijsttrekker van de Veense SP, gaat op 6 februari 2006 in debat met onderandere Alexander Pechthold in de aula van het Rembrandt College.
De sectie maatschappijleer van het Rembrandt College organiseert dit politieke debat. Tijdens het debat zullen vragen beantwoord worden van leerlingen welke in de bovenbouw van VBMO-t, Havo en Vwo zitten.

Van alle politieke partijen zal een afgevaardigde aanwezig zijn. De discussie zal vooral gaan over voor jongeren actuele onderwerpen. Jan Breur, (24 jaar) zelf studerend aan de UU faculteit Sociale Wetenschappen, ziet uit naar dit debat.
Hij is jongste lijsttrekker van alle partijen die meedoen aan de raadsverkiezingen en gaat graag de strijd aan met de "oudere afgevaardigden".

U bent hier