h

Nieuws van de afdeling

17 maart 2018

Breur tekent Regenboog Stembusakkoord

Foto: AJ Breur

SP-lijsttrekker Jan Breur heeft gistermiddag (vrijdag 16 maart) het Regenboog Stembusakkoord getekend. Namens de SP verklaarde hij zich daardoor in te zetten voor de LGBTI+ers in Veenendaal. Het Regenboog Stembusakkoord is een initiatief van het COC.

Lees verder
16 maart 2018

#GratisHens - De strijd gaat door!

Foto: Henschotermeer

Verbijsterd om entreeheffing en plaatsing hek

Met verbijstering hebben de achttien samenwerkende politieke partijen uit negen gemeenten (waaronder SP Veenendaal) en Provinciale Staten van #GratisHens kennis genomen van de mededeling van de exploitant van het Henschotermeer dat er per 1 april entree geheven gaat worden van maximaal 3.50 p.p. en dat er hekken rond het meer worden geplaatst.

TEKEN DE PETITIE

Lees verder
15 maart 2018

"Je moet niet met twee maten meten."

Foto: SP Veenendaal

In een afgeladen Rembrandt College vond gistermiddag (woensdag 14 maart) een verkiezingsdebat plaats tussen elf partijen. Aan de hand van een vijftal stellingen werd er gedebatteerd over verschillende onderwerpen.
De SP werd vertegenwoordigd door lijsttrekker Jan Breur.

Lees verder
14 maart 2018

Solidair met de leerkrachten!

Foto: SP Veenendaal

Al geruime tijd strijden leerkrachten in het basisonderwijs voor een betere beloning, verlaging van de werkdruk en het aanpakken van het lerarentekort. Vandaag (woensdag 14 maart) was er weer een actiedag. Ook op Het Baken was er aandacht voor de acties; in het kader hiervan werden er 'gastpleinwachten' uit de politiek ingezet. Onder wie SP-lijsttrekker Jan Breur.

Lees verder
14 maart 2018

Inzetten op het leefklimaat

Foto: Sietse van der Bij

Lijsttrekkersdebat op het gemeentehuis

Het is belangrijk in te zetten op een goed leefklimaat. Daarom wil de SP Veenendaal bruisender maken, met behoud van het volledige stadsstrand. En wil de SP dat er ruimhartig zorg wordt toegekend, zonder eigen bijdrage.
Tijdens het lijsttrekkersdebat, dat gisteravond (dinsdag 13 maart) door 'De Gelderlander' werd georganiseerd, zette SP-lijsttrekker Jan Breur dan ook volop in op het leefklimaat in de gemeente.

Lees verder
13 maart 2018

De leukste plek in Veenendaal?

Foto: Sietse van der Bij

Politicipizza

Afgelopen donderdag is de 1e editie van de politici-pizza georganiseerd door de Jongerenraad. In de loungehoek op het gemeentehuis gingen twaalf partijen het gesprek aan met de jongeren. Namens de SP deed kandidaat-raadslid Sietse van der Bij hieraan mee. De opzet van de avond was dat er eerst drie stellingen behandeld werden en daarna onder het genot van een pizza te spreken met elkaar.

Lees verder

Pagina's

U bent hier