h

Nieuws van de afdeling

20 april 2024

Opmerkelijke stemming

Foto: Jan Breur

Veenendaal blijft verrassen...

"Vanavond kunnen we spreken van een apotheose, een afronding," zei Burgemeester Kats aan het begin van de behandeling van het Evenementenbeleid in de gemeenteraadsvergadering van 18 april. Het tegendeel bleek echter waar: aan het eind van de avond was er nog geen besluit genomen.
Op een aantal voorstellen was de stemming gestaakt...

Lees verder
14 april 2024

SP: Behoud de historische maquettes!

Foto: Tilmann van de Loo

Een stukje Veense historie

Raadscommissielid Tilmann van de Loo, van de SP, had in de Rijnpost gelezen over de maquettes van de heer Van Voskuilen. En besloot en kop koffie te gaan drinken in zijn werkplaats boven de bibliotheek.

Al jaren maakt de heer Van Voskuilen bijzondere en historische panden in Veenendaal in het klein na. Hij heeft er nu zo'n 50. Een van de laatste maquettes is van de oude brandweer kazerne; die helaas nu ook gesloopt is. Zo'n 80 procent wat hij gemaakt heeft is verdwenen.

Lees verder
13 april 2024

Evenementenbeleid in de reprise

Foto: Tilmann van de Loo

Jan Breur terug in de raadszaal...

Uit het oog, uit het hart? Niet als je Jan Breur heet. En zeker niet als je oude nemesis weer opduikt:

...het Evenementenbeleid...

Lees verder
10 april 2024

Woongenot-enquete krijgt vervolg

Foto: Jan Breur

Maak de problemen zichtbaar!

Afgelopen maandagavond, 8 april, organiseerde de SP een bewonersavond in het Franse Gat. Het thema was woongenot. Hier werden de resultaten en vervolgstappen van de eerdergehouden enquête besproken. Ook was er een presentatie van 'Wij Weigeren de Huurverhoging'.

Lees verder
5 april 2024

Jimmy Dijk komt naar Utrecht

Wees erbij en praat mee!

Op maandag 22 april komt SP-fractievoorzitter Jimmy Dijk naar Utrecht voor een openbare avond. Iedereen is om 20.00 uur welkom in de Saffier, Saffierlaan 8-10 in Utrecht. Toegang is gratis. Meld je aan en wees erbij!

Lees verder
3 april 2024

SP organiseert wijk-avond ‘Duurzaam Wonen’

In het Franse Gat

Op maandag 8 april organiseert de SP een bewonersavond over duurzaam wonen. De avond vindt plaats in Plein Zuid, aan de Dr. Colijnstraat 70, vanaf 20:00u. Inloop vanaf 19:30.

Lees verder

Pagina's

U bent hier