h

Nieuws van de afdeling

20 mei 2022

SP wil meer betaalbare woningen

Foto: SP Veenendaal

Debuut Tilmann van de Loo

De SP kan zich vinden in de plannen bij de Eerste Melmseweg, maar vindt het jammer dat er geen betaalbare huurwoningen kunnen worden gerealiseerd. Daar mag de gemeente best een tandje harder voor lopen; zei Tilmann van de Loo afgelopen dinsdag (17 mei) tijdens zijn eerste optreden in de Raadscommissie van de gemeente Veenendaal.

Lees verder
17 mei 2022

Solidair met Oekraïne (12)

Foto: SP Veenendaal

Iemand moet het doen

Terwijl het geweld in Oekraïne doorwoedt, is er op het Stadsstrand een uitgelaten sfeer. Door iedereen wordt er naar hartelust gespeeld, gerecreëerd, gelachen...
Door iedereen? Nee. Een klein clubje mensen staat wekelijks met de Vredesvlag actief de hoop op vrede uit te dragen.

Lees verder
16 mei 2022

SP Veenendaal bedankt de zorg

Foto: SP Veenendaal

Dag van de verpleging 2022

Op 12 mei was het de Dag van de Verpleging. Traditiegetrouw trok SP Veenendaal en Omstreken eropuit om de mensen die in de zorg werken in het zonnetje te zetten. Want de zorg is belangrijk werk en verdient waardering!

Lees verder
14 mei 2022

SP organiseert informatiemiddag tegen huurverhoging

Foto: SP Veenendaal

Huur te Duur, met Willy Lourensen (WWDH)

Op zaterdag 4 juni organiseert SP Veenendaal een informatiemiddag over de huurverhogingen. Voor veel mensen stijgt de huur van hun woning het komende jaar fors. Bij de partytent die tussen 13.00u en 15.00u op het Bruïneplein staat, legt de SP uit hoe er bezwaar gemaakt kan worden tegen de huurverhoging.

Lees verder
12 mei 2022

Solidair met Oekraïne (11)

Foto: SP Veenendaal

Meer dan een klein gebaar

Terwijl het oorlogsgeweld doorgaat, gaat ook het verlangen naar vrede door. Afgelopen zaterdag stonden er weer vrijwilligers van Veenendalers Voor Vrede en Vredes Initiatief Veenendaal met de Vredesvlag in het centrum van Veenendaal. Om uitdrukking te geven aan deze onuitroeibare wens.

Lees verder
6 mei 2022

Waar moet het heen met 't Veen?

Draag je ideeën aan voor het raadsakkoord

Op dit moment wordt er hard geschreven aan het raadsakkoord. De formerende partijen hebben aangegeven zo veel mogelijk naar iedereen te luisteren en allerhande suggesties mee te nemen. Na een reeks gesprekken op straat, is het nu tijd voor de online ronde.

Tot 16 mei is het mogelijk om online ideeën in te dienen via
raadsakkoord.veenendaal.nl...

Lees verder

Pagina's

U bent hier