h

Nieuws van de afdeling

19 mei 2018

Het Wijkhuis geopend in het Franse Gat

Woensdag 16 mei openden Trees van Haarst, directeur-bestuurder van Patrimonium woonservice en burgemeester Piet Zoon, Het Wijkhuis aan de W.C. Beeremansstraat 2 in het Franse Gat. Het is een plek voor bewoners van de wijk voor ontmoeting, voor een kop koffie en een gesprek met het wijkteam en om informatie te krijgen over de gebiedsvisie het Franse Gat. Een project om de wijk nóg beter en mooier te maken, zodat iedereen er nog lang en met veel plezier kan blijven wonen.

Lees verder
17 mei 2018

Berenjacht Voorleesfeest in De Cultuurfabriek

Met voorlees- en knutselactiviteit

Woensdagmiddag 23 mei organiseert Bibliotheek Veenendaal van 15.00 tot 16.00 weer een Voorleesfeest. Dit keer staat de prentenboekklassieker ‘Wij gaan op berenjacht’ van Helen Oxenbury centraal. Kinderen mogen deze middag in onze nieuwe voorleeskamer komen luisteren naar het verhaal en meedoen aan een leuke knutselactiviteit.

Lees verder
15 mei 2018

Provincie Utrecht: ACTIE BUSCHAUFFEURS VOOR BETERE WERKOMSTANDIGHEDEN

 

  
 

Buschauffeurs van de regio Utrecht (U-OV) zijn het helemaal zat en komen in actie tegen werkgever Qbuzz. De Qbuzz directie belooft telkens verbeteringen op gebied van veiligheid en dienstverlening voor passagiers en personeel, maar komt deze beloften niet na. De chauffeurs eisen nu dat ook de Provincie zich ermee gaat bemoeien. Die is tenslotte opdrachtgever en betaalt Qbuzz, met ons eigen belastinggeld, voor goed en veilig openbaar vervoer in de regio Utrecht.

Lees verder
12 mei 2018

Burgemeester sluit schuur na vondst hennepkwekerij

Burgemeester Piet Zoon heeft een schuur aan de Nieuweweg-Noord 294 in Veenendaal gesloten na de vondst van een hennepkwekerij. Het besluit van burgemeester Zoon trad op 9 mei in werking en geldt voor een periode van drie maanden. Met deze tijdelijke sluiting wil de gemeente Veenendaal een eind maken aan drugs gerelateerde activiteiten vanuit deze locatie.

Lees verder
9 mei 2018

Raad vraagt hulp van inwoners bij opstellen profielschets nieuwe burgemeester

De gemeenteraad van Veenendaal heeft in overleg met de commissaris van de Koning Utrecht het proces opgestart om te komen tot een nieuwe burgemeester. De fractievoorzitters gaan de komende weken aan de slag met het opstellen van een profielschets. Iedereen die in Veenendaal woont, werkt en leeft, kan hier ook een bijdrage aan leveren. Via ‘MijnBurgemeester’ kan men online aan de hand van een aantal stellingen aangeven wat voor burgemeester Veenendaal zoekt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier