h

ROODSTOCK strandfestival

Foto: SP Veenendaal

Op 3 september 2016 vond voor het eerst het ROODSTOCK STRANDFESTIVAL plaats op stadsstrand Landjepik in Veenendaal. Een feest waar cultuur, muziek, vermaak en politiek samenkomen. Het is het streven ROODSTOCK jaarlijks te laten terugkeren.

De tweede editie, die zou plaatsvinden op 24 juni 2017, is door regen te komen vervallen.

Foto: SP Veenendaal

ROODSTOCK op Facebook (https://www.facebook.com/roodstock)


OPTREDEN OP ROODSTOCK?

Nieuw talent is altijd welkom! Zang, dans, muziek, poëzie, stand-up comedy...
We bieden graag een podium.
Interesse? Stuur een mailtje naar spjanbreur@gmail.com of neem contact op via de Facebookpagina.

28 december 2018

Terugblik: Actiejaar 2018

Foto: AJ Breur

2018 kende een zinderende zomer. Elke klimaatontkenner zal zich op zijn minst even achter de oren moeten krabben, of gewoon moeten toegeven dat het klimaat op dreef is.
Even zinderend zijn de diverse acties die de SP het afgelopen jaar in Veenendaal en daarbuiten heeft gevoerd. We blikken terug...

Lees verder
8 oktober 2018

TERUGBLIK: Zinderende Zomer

Foto: AJ Breur

Volop actie, ondanks de hitte

De scholen zijn weer begonnen, de politiek vergadert weer, en hoewel het weer erg zacht is voor de tijd van het jaar is het wellicht overdreven om het 'nazomeren' te noemen. De zomermaanden waren echter zo heet, dat zelfs de meest vervente klimaatontkenner zich gedeisd hield.
Maar, ondanks de hitte, zat de SP niet stil.
We blikken terug...

Lees verder
5 september 2018

MINEUR: "Minder bemoeizucht, meer menselijkheid!"

Foto: AJ Breur

Europarlementariër op ROODSTOCK

"Als je vindt dat het niet alleen gaat om de winst, maar om mens, dier en milieu, kies dan voor de SP," zei Europarlementariër Anne-Marie Mineur afgelopen zaterdag (1 september). Ze sprak op het ROODSTOCK strandfestival, dat georganiseerd werd door SP-afdeling Veenendaal.
"En als je vindt dat vrede en welvaart van belang zijn, en dat DEZE EU daar niet voor zorgt, kies dan voor de SP. Hier in Veenendaal, in maart in de provincie Utrecht, en in mei volgend jaar in Brussel."

Lees verder
4 september 2018

Een zonnig ROODSTOCK 2018

Foto: AJ Breur

De weergoden hadden wat goed te maken voor het uitvallen van ROODSTOCK 2017 - en dat deden ze. Afgelopen zaterdag (1 september) vond ROODSTOCK 2018 plaats op het Veense stadsstrand; onder een heerlijk stralende zon.
Er waren optredens, activiteiten, informatie en veel gezelligheid. Het
ROODSTOCK strandfestival wordt sinds 2016 jaarlijks georganiseerd door SP-afdeling Veenendaal.

Lees verder
25 augustus 2018

Line-up ROODSTOCK 2018

Foto: ROODSTOCK/SP Veenendaal

Op zaterdag 1 september vindt weer het ROODSTOCK strandfestival plaats. Van 12:00u tot 17:00u staat het Veenendaalse stadsstrand in het teken van dit festijn. Met muziek, sport, spel en vooral: veel gezelligheid.

Lees verder
22 augustus 2018

Op naar ROODSTOCK 2018 (deel 2)

Foto: SP Veenendaal

Grote gebeurtenissen werpen hun schaduw vooruit; ook de SP is weer van start gegaan met de voorbereidingen voor hun festival.
Het strand is gereserveerd, de optredens zijn geboekt...
Heel langzaam laat de SP zich ook weer zien in de Hoofdstraat en omgeving met hun vertrouwde sponzen met de uitnodiging om eens te komen kijken op het ROODSTOCK strandfestival op zaterdag 1 september aaanstaande...
Muziek, sport, een spreker uit Brussel en vele anderen maken hun opwachting.

Lees verder
12 augustus 2018

September wordt een topmaand!

Foto: ROODSTOCK/SP Veenendaal

Augustus is nog niet eens op de helft, maar er is volop reden om naar september uit te kijken. Want de laatste zomermaand wordt een maand vol leuke en interessante activiteiten. Naast het traditionele Lampegietersfeest zijn er tal van feesten en bijeenkomsten te beleven. We lichten er drie uit: ROODSTOCK, Het Franse Gat Zomerfestival en Tijd voor Rechtvaardigheid.

Lees verder
6 augustus 2018

Op naar ROODSTOCK 2018...

Foto: ROODSTOCK

Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang voor onze derde poging om een gezellig festival op poten te zetten! Jan is bezig met het benaderen van de muzikanten en wat dies meer zij, om het festival  aan te kleden, en... de eerste sponzen zijn uitgedeeld!

Lees verder

Pagina's

U bent hier