h

Nieuws van de afdeling

14 juli 2022

SP stelt vragen over boerenactie bij afrit A12 Veenendaal

Was het veilig en hoe is er gehandhaafd?

Afgelopen zaterdag (9 juli) heeft er bij de afrit A12 Veenendaal een actie van boeren plaatsgevonden. Voor de SP was dit aanleiding om vragen aan het College van Burgemeester en Wethouders te stellen.

Lees verder
13 juli 2022

Samen tegen vandalisme

Foto: CDA Veenendaal

partijen maken regenboogzebrapad schoon

"There comes a time when you heed a certain call..."
Met deze woorden haalde Lionel Richie in de jaren tachtig een grote groep artiesten bij elkaar voor het goede doel. Gisteravond (dinsdag 12 juli) kwam een groep politieke partijen samen voor een goed doel: het schoonmaken van het Regenboogzebrapad.

Lees verder
12 juli 2022

Hoog bezoek voor Isabel

Foto: Jan Breur

Kats op Kraambezoek

Niet iedere baby krijgt de burgemeester op visite. Maar Isabel Passchier is ook niet zomaar iemand. Ze is de dochter van SP-fractievoorzitter Jan Breur.

Lees verder
9 juli 2022

TERUGBLIK: In de provincie

Foto: SP Veenendaal

Van kennismaking tot stemming...

Voor Jan Breur was het afgelopen politieke seizoen een bijzonder seizoen. Niet alleen vanwege de gemeenteraadsverkiezingen en de geboorte van zijn dochter Isabel - midden in de campagne, maar ook vanwege zijn intrede in de Provinciale Staten. In eerste instantie 'slechts' als statencommissielid, maar al snel werd hij volwaardig statenlid...
... en fractievoorzitter.

We blikken terug...
Lees verder
7 juli 2022

Solidair met Oekraïne (18, 19)

Foto: Veenendalers voor Vrede

Zelf het kleinste lichtpuntje is van waarde

"Iedereen, zoek een schuilplaats."
Deze woorden schreef de Burgemeester van de Oost-Oekraïense stad Slovjansk dinsdag op Facebook. De stad ligt onder vuur van de Russen, terwijl de oorlog al meer dan 130 dagen duurt...

Lees verder
6 juli 2022

Regenboogzebrapad feestelijk geopend

Foto: SP Veenendaal

In Veenendaal is iedereen welkom

Met een luide knal van de confettibuizen is op woensdag 6 juli het eerste regenboogzebrapad van Veenendaal officieel geopend. Met het zebrapad laat de gemeente weten dat iedereen welkom is in Veenendaal. Namens de SP was fractievoorzitter Jan Breur aanwezig bij de opening.

Lees verder

Pagina's

U bent hier