h

Nieuws van de afdeling

21 augustus 2017

IT'S OVER 9000!!!

Foto: SP Veenendaal

'red ons stadsstrand' gaat laatste week in

Het is een bekende scène uit de tekenfilmserie 'Dragonball Z': Vegeta ziet op zijn scouter het powerlevel van Goku, en roept verschrikt uit: "IT'S OVER NINE THOUSAND!" Het is ook de stand van de petitie 'RED ONS STADSSTRAND'.

Met meer dan negenduizend (!) handtekeningen gaat de handtekeningenactie voor het behoud van het stadsstrand haar laatste week in.

teken de petitie

Lees verder
18 augustus 2017

Tsjechische middag met Molletje, presentatie over Tsjechië, Moravische tradities

Foto: Bibliotheek Veenendaal

Op zaterdagmiddag 2 september vindt bij Bibliotheek Veenendaal een Tsjechische culturele middag plaats. Aanleiding is de aanwezigheid van stagiaire Katka Cukrova, die in het kader van de stedenband tussen Veenendaal en de Tsjechische stad Olomouc in de zomermaanden stage loopt in de bibliotheek. Het programma is bedoeld voor jong en oud! Tijd: 14.00-16.15 uur.

Lees verder
13 augustus 2017

INTERVIEW: Enna van Duinen

Foto: Enna van Duinen

Inmiddels is ze een vertrouwd gezicht in TEAM SP, maar haar komst in het team dit jaar kwam voor sommige mensen nogal plotseling. Wie is ze? Waar komt ze vandaan?

We stellen haar een paar vragen, om daar achter te komen...

Lees verder
10 augustus 2017

Verbouwing Cultuurfabriek

Foto: Bibliotheek Veenendaal

21-25 aug: Bibliotheek en FabLab gesloten, maar De Cultuurfabriek open

In de eerste week ná de zomervakantie is Bibliotheek Veenendaal van maandag t/m vrijdag gesloten in verband met verbouwingswerkzaamheden. Materialen lenen en inleveren is dan niet mogelijk. De Cultuurfabriek is op deze dagen wél geopend; de voorzieningen op de begane grond zijn gewoon in bedrijf en goed bereikbaar.

Lees verder
6 augustus 2017

Tussenstand RED ONS STADSSTRAND

Foto: Baukje Hiemstra

bijna 9.000 handtekeningen verzameld

Gestaag gaat de actie 'RED ONS STADSSTRAND' verder. In een constante stroom tekenen mensen voor het behoud van stadsstrand Landjepik - in de huidige vorm en locatie. De afgelopen week hebben zich weer 1060 mensen gemeld...

teken de petitie

Lees verder
20 juli 2017

Zomerspecial 2017: Zeven Zonden

Het zomerreces is weer van start. En dit betekent dat er weer een essayreeks verschijnt in het weblog van SP Veenendaal, waarin een stukje filosofische verdieping wordt geboden. De ZOMERSPECIAL. Het thema van dit jaar is 'Zeven Zonden', naar de Zeven Hoofdzonden die ondermeer bekend zijn uit de Divina Commedia van Dante.

Lees verder

Pagina's

U bent hier