h

Nieuws van de afdeling

13 juni 2024

Eindelijk evenementenbeleid…

Foto: Tilmann van de Loo

... maar zonder oldtimershows

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk heeft Veenendaal een nieuw evenementenbeleid.
Na uitstel, terugtrekken, en een verdaging ivm staken der stemmen, is het document 'Veenendaal blijft verrassen' eindelijk vastgesteld. Helaas is het niet alleen maar goed nieuws wat de klok slaat...

Omdat een aantal voorstellen eindigden in een gelijkspel op 18 april, moest daarover opnieuw gestemd worden op 30 mei. En die laatste stemming heeft ervoor gezorgd dat oldtimershows niet meer mogen in Veenendaal.

Lees verder
11 juni 2024

Bijna raak (oftewel helemaal mis...)

Foto: SP Veenendaal

Geen zetel in het Europarlement

De definitieve uitslag van de Europese verkiezingen is binnen. Het is nu officieel: de komende vijf jaar blijft de SP weer onvertegenwoordigd in Brussel.
Desalniettemin zeggen wij:

sp stemmers bedankt!

Lees verder
8 juni 2024

Wel of niet naar Brussel?

Foto: SP Veenendaal

Het is nog even spannend...

Afgelopen donderdag vonden de verkiezingen voor het Europese Parlement plaats. Hoewel PVV en PvdA/GroenLinks zichzelf al als winnaar hebben uitgeroepen, wordt de echte uitslag pas na het weekend bekend gemaakt. Voor de SP is het nog even spannend; volgens de exitpoll hebben we nét te weinig te weinig stemmen om een zetel te bemachtigen...
...maar er kan nog wat verschuiven ten opzichte van de exitpoll...

Lees verder
6 juni 2024

De grote dag...

Foto: Jan Breur

Kom op voor elkaar: stem SP!

Vandaag is het zover: 6 juni. De dag dat Nederland mag stemmen voor het Europese parlement.
Voor een Europa dat voor de mensen werkt, in plaats van voor het grote geld, is SP de juiste keuze. Dus: kom op voor elkaar, stem SP.

Lees verder
6 juni 2024

Zwartboek en petitie aangeboden

Foto: SP Veenendaal

Alsof wij er niet toe doen

"Alsof wij er niet te doen" is de naam van het zwartboek dat is opgesteld door bewoners van de Schildersbuurt in het Franse Gat. Samen met een muur aan klachten boden ze dit aan op dinsdag 4 juni, aan Veenvesters-directeur Trees van Haarst.
Bij deze actie werden zij ondersteund door de SP.

Lees verder
4 juni 2024

Sound of Sixties

In Cultureel Cafe

Op woensdag 12 juni as. sluit het Cultureel Café Veenendaal het seizoen 2023-2024 af met een spetterend optreden van de band Sound of Sixties. Liefhebbers van de nostalgische muziek uit de roerige jaren 60 komen meer dan aan hun trekken. Van Beach Boys tot Beatles en van Bob Dylan tot The Eagles. Niet alleen de ouderen zal de popmuziek uit hun jeugd als muziek in de oren klinken, ook de jongere generatie zal deze muziek herkennen en de teksten van de songs vaak uit volle borst mee kunnen zingen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier