h

Nieuws van de afdeling

21 januari 2019

Welkom, Yolande!

Opvolger voor Charlotte Passchier

De Algemene Ledenvergadering van SP-afdeling Veenendaal heeft de voordracht van Yolande de Meer tot Algemeen Bestuurslid aanvaard. De Meer volgt Charlotte Passchier op, die zich niet meer beschikbaar stelde voor een nieuwe bestuurstermijn.

Het bestuur van SP-afdeling Veenendaal verwelkomt Yolande de Meer in haar midden.

Lees verder
19 januari 2019

Charlotte, bedankt!

Het bestuur van SP-afdeling Veenendaal heeft in dankbaarheid afscheid genomen van Charlotte Passchier. Sinds de ledenvergadering van 8 januari is zij geen bestuurslid meer; haar inzet voor de SP was niet meer te combineren met haar werk en gezin. Passchier wordt opgevolgd door Yolande de Meer

Lees verder
15 januari 2019

SP start actie 'Welkomstwens'

Foto: Sietse van der Bij (ontwerp kaart)

Op donderdag 10 januari is Gert-Jan Kats geïnstalleerd als burgemeester van Veenendaal. Ter ere van deze gelegenheid is de SP een actie gestart. De partij zamelt welkomstwensen in, die later aan de burgemeester zullen worden aangeboden.

Lees verder
12 januari 2019

Welkom, burgemeester...

Foto: Gemeente Veenendaal

Gert-Jan Kats beëdigd

Gert-Jan Kats is donderdag 10 januari beëdigd als burgemeester van Veenendaal. Hij legde tijdens een buitengewone raadsvergadering de eed af aan de commissaris van de Koning van de provincie Utrecht, Willibrord van Beek.

Lees verder
11 januari 2019

Partijen ondertekenen Veenendaal-verklaring

Foto: AJ Breur

De fractievoorzitters van SP, GroenLinks, PvdA, DENK en D66 in de gemeenteraad van Veenendaal hebben op donderdag 10 januari de 'Veenendaal-verklaring' ondertekend. Dit is een antwoord op de omstreden 'Nashville-verklaring', die eerder deze week gepubliceerd werd. De ondertekenaars zeggen met de verklaring dat ieder mens er mag zijn.

Lees verder
9 januari 2019

Nico van Ginkel-prijs 2019

Foto: Jan Breur

Toke en Peter van de Rovaart

De Nico van Ginkel-trofee is dit jaar uitgereikt aan Toke en Peter van de Rovaart. Dit gebeurde gisteravond (8 januari) op de Algemene Ledenvergadering van SP-afdeling Veenendaal. Jaarlijks wordt de prijs uitgereikt aan mensen die zich op een bijzondere wijze inzetten voor de Veense SP.

Lees verder

Pagina's

U bent hier