h

Nieuws van de afdeling

1 februari 2023

Doldwaze drempels of doordacht doorpakken?

SP kritisch positief over verkeersmaatregelen

Verkeersveiligheid is belangrijk voor de SP. Dus als er zich een mooie gelegenheid voordoet om die te verbeteren, moet je die in principe grijpen. Maar je moet wel goed kijken of die mooie gelegenheid wel echt een mooie gelegenheid is, of een kostenpost verpakt als cadeautje.

Over die vraag boog de gemeenteraad zich de afgelopen maand.

Lees verder
31 januari 2023

Op naar de verkiezingen!

Foto: Anne-Marie Mineur / SP Provincie Utrecht

Kieslijst ingeleverd

Op maandag 30 januari is de kieslijst van de SP voor de Provinciale Statenverkiezingen ingediend. Dit gebeurde op het stadskantoor in Utrecht. De lijst wordt aangevoerd door Veenendaler Jan Breur.

Lees verder
30 januari 2023

Campagne van start op Super Zaterdag

Foto: Frank van den Heuvel / SP Provincie Utrecht

Volkspetitie energie en bezoek aan de voedselbank

Op zaterdag 28 januari werd het startschot gegeven voor de provinciale verkiezingscampagne van de SP in Utrecht. Dit vond plaats in de wijk Lunetten, waar SP'ers uit de hele provincie bijeenkwamen voor een actie. De lijsttrekker, Jan Breur uit Veenendaal, was uiteraard van de partij; net als Tweede-Kamerlid Jasper van Dijk en Regiovertegenwoordiger en oud-Europarlementariër Anne-Marie Mineur.

Lees verder
27 januari 2023

Teleurstellend: Energietoeslag 2023 blijft in de knip

Foto: Jan Breur

Meerderheid tegen vlotte uitkering

Veel mensen hebben moeite met de energierekening. Ze kunnen hem niet betalen, of durven uit angst voor de kosten de verwarming niet aan te zetten. Een voorstel van de SP om alvast de €500,- energietoeslag uit te keren die het Rijk beschikbaar heeft gesteld kreeg één stem te weinig achter zich. Daarmee blijft het geld in de knip, en de mensen in de kou...

Lees verder
23 januari 2023

Yolande, bedankt!

Foto: Tilmann van de Loo

presentje voor inzet

Het afgelopen jaar verruilde Yolande de Meer haar plekje in het afdelingsbestuur voor een functie in de raadsfractie. SP Veenendaal is haar erkentelijk voor haar inzet in het bestuur, en gaf daar blijk van in de vorm van een aardigheidje. Deze is vandaag (maandag 23 januari) bij haar thuisbezorgd door fractiegenoot Tilmann van de Loo.

Lees verder
21 januari 2023

Solidair met de stakers

Foto: SP Provincie Utrecht

Breur bezoekt chauffeurs

Op donderdag 19 en vrijdag 20 januari werd er gestaakt in het streekvervoer. De SP staat achter de stakingen. Daarom bezocht lijsttrekker Jan Breur de chauffeurs om hen een hart onder de riem te steken.

Lees verder

Pagina's

U bent hier