h

September wordt een topmaand!

12 augustus 2018

September wordt een topmaand!

Foto: ROODSTOCK/SP Veenendaal

Augustus is nog niet eens op de helft, maar er is volop reden om naar september uit te kijken. Want de laatste zomermaand wordt een maand vol leuke en interessante activiteiten. Naast het traditionele Lampegietersfeest zijn er tal van feesten en bijeenkomsten te beleven. We lichten er drie uit: ROODSTOCK, Het Franse Gat Zomerfestival en Tijd voor Rechtvaardigheid.

1 september: roodstock strandfestival

Foto: SP Veenendaal

Op 1 september vindt het ROODSTOCK strandfestival plaats. Met ROODSTOCK wil de SP bijdragen aan het festival-aanbod van Veenendaal. Lokaal en regionaal talent zal hier het podium bestijgen.

Op het programma staan Maularia Fist, La Vita Lifestyle, Angela van der Sluis en meer. Europarlementariër Anne-Marie Mineur zal een toespraak geven.

ROODSTOCK vindt op 1 september tussen 12:00u en 17:00u plaatsvinden op het stadsstrand in Veenendaal.

8 september: zomerfestival Franse Gat

Foto: SP Veenendaal

Een week later is het feest in het Franse Gat! Dan vindt namelijk het jaarlijkse Zomerfestival in de wijk plaats. Tussen 12:00u en 19:00u aan de Adriaen van Ostadelaan is er van alles te beleven. De bewonerscommissie is al volop druk met de voorbereidingen.

Op hun website wordt vast een tipje van de sluier opgelicht:
"Wat we jullie in elk geval al kunnen verklappen is dat we dit jaar weer kunnen springen, klimmen en glijden op onze stormbanen!"

15 september: Tijd voor rechtvaardigheid

Foto: Sietse van der Bij

De SP kiest voor verandering. Voor een rechtvaardig land waar niet de belangen van multinationals voorop staan maar van mensen. Het is tijd voor rechtvaardigheid. Daarom komen we met zoveel mogelijk mensen bijeen op 15 september. Dan gaan wij laten zien hoe het anders kan.

Tijd, locatie en andere details zullen nog bekend gemaakt worden.
Informatie is te vinden op SP.nl; aanmelden kan nu al via sp.nl/15september.

Alvast in de stemming komen voor 15 september?
Dat kan door de zomerspecial 'Onze Revolutie' te lezen...

Reactie toevoegen

U bent hier