h

Nieuws uit 2010

28 december 2010

Gemeenteraad loopt in fuik 'Food Valley'

Veenendaal gaat op in de Gemeenschappelijke Regeling (GR) 'Food Valley'. Een meerderheid in de gemeenteraad gaf daarvoor haar akkoord. Alleen GroenLinks en de SP stemden tegen.

Lees verder
28 december 2010

Slecht onderbouwde verzelfstandiging zwembad

Een meerderheid in de gemeenteraad heeft groen licht gegeven om het zwembad en de sport te verzelfstandigen. Alleen PvdA en SP stemden tegen.

Lees verder
28 december 2010

Evolutieketen aan Groeneveldselaan geschapen

Eindelijk zal er een einde komen aan de puinhoop van de Groeneveldselaan tegenover de woonboulevard. Een raadsmeerderheid maakte het mogelijk om van de leegstaande Pharr-panden ook winkelgebied te maken. Zo kunnen de mensen zowel aan de oost-als de westzijde van de Groeneveldselaan gezellig woonwinkelen!

Lees verder
28 december 2010

Soap eindejaarsuitkering krijgt toch nog happy end

Een kerstwonder geschiedde: de coalitiepartijen ChristenUnie, VVD, SGP en Lokaal Veenendaal zijn toch bereid gevonden om een eindejaarsuitkering à €160,- te verschaffen aan minima van 65 jaar en ouder.

Lees verder
28 december 2010

Steun voor sociale cohesie nihil

De inmiddels beroemde stroopwafelmotie wordt niet uitgebreid met evenementen. Het voorstel van de SP hiertoe vond enkel steun bij GroenLinks.

Lees verder
13 december 2010

SP-Kamerlid Smits enquêteert in Schrijverspark

SP-afdeling Veenendaal deed op zaterdag 11 december onderzoek naar de veiligheidsbeleving onder bewoners van het Schrijverspark. Dit deden zij aan de hand van een enquête. Onder hen was Tweede-Kamerlid Manja Smits.

Lees verder

Pagina's

U bent hier