h

Nieuws uit 2023

27 januari 2023

Teleurstellend: Energietoeslag 2023 blijft in de knip

Foto: Jan Breur

Meerderheid tegen vlotte uitkering

Veel mensen hebben moeite met de energierekening. Ze kunnen hem niet betalen, of durven uit angst voor de kosten de verwarming niet aan te zetten. Een voorstel van de SP om alvast de €500,- energietoeslag uit te keren die het Rijk beschikbaar heeft gesteld kreeg één stem te weinig achter zich. Daarmee blijft het geld in de knip, en de mensen in de kou...

Lees verder
23 januari 2023

Yolande, bedankt!

Foto: Tilmann van de Loo

presentje voor inzet

Het afgelopen jaar verruilde Yolande de Meer haar plekje in het afdelingsbestuur voor een functie in de raadsfractie. SP Veenendaal is haar erkentelijk voor haar inzet in het bestuur, en gaf daar blijk van in de vorm van een aardigheidje. Deze is vandaag (maandag 23 januari) bij haar thuisbezorgd door fractiegenoot Tilmann van de Loo.

Lees verder
21 januari 2023

Solidair met de stakers

Foto: SP Provincie Utrecht

Breur bezoekt chauffeurs

Op donderdag 19 en vrijdag 20 januari werd er gestaakt in het streekvervoer. De SP staat achter de stakingen. Daarom bezocht lijsttrekker Jan Breur de chauffeurs om hen een hart onder de riem te steken.

Lees verder
18 januari 2023

SP: meer aandacht bestrijding rechts-extremisme

Foto: SP Veenendaal

Integraal Veiligheidsplan

Er is een nieuw Integraal Veiligheidsplan in de maak. De SP wil dat hierin meer aandacht komt voor de bestrijding van rechts-extremisme. Fractievoorzitter Jan Breur gaf dit aan in de raadscommissie van dinsdag 17 januari.

Lees verder
16 januari 2023

Jan van Zwam (21) nieuwe penningmeester

Foto: Jan Breur

SP Veenendaal en Omstreken

De 21-jarige Jan van Zwam uit Rhenen is gekozen tot penningmeester van SP-afdeling Veenendaal (en Omstreken). Dit gebeurde op de ledenbijeenkomst op 13 januari jongstleden, waar er door de leden unaniem positief gereageerd werd op zijn aanmelding.
Van Zwam volgt Alja Berck op, die de functie sinds 2017 bekleedde.

Lees verder
15 januari 2023

Nico van Ginkel-prijs 2023

Foto: Jan Breur

toegekend aan Alja Berck!

Op de ledenbijeenkomst van SP Veenendaal op 13 januari is de Nico van Ginkel-prijs uitgereikt aan scheidend penningmeester, Alja Berck. Ze ontving de prijs uit handen van Tilmann van de Loo, aan wie de prijs vorig jaar werd toegekend. Jaarlijks wordt de prijs uitgereikt aan mensen die zich op een bijzondere wijze inzetten voor de Veense SP.

Lees verder

Pagina's

U bent hier