h

Nieuws uit 2006

23 november 2006

Verdriedubbeling in Veenendaal en Rhenen

Het aantal mensen die SP hebben gestemd in Veenendaal en Rhenen is bijna verdriedubbeld. In Renswoude is het dik verdubbeld.

Lees verder
17 november 2006

Burgemeester tekent contract Rouvoet; SP dik tevreden

Burgemeester Elzenga heeft vandaag een contract getekend met landelijk ChristenUnie-lijsttrekker André Rouvoet. Rouvoet bracht in het kader van de verkiezingscampagne een bezoek aan Veenendaal, en vroeg daarbij aandacht voor veiligheid. Hij deed dit om zijn ‘doe normaal’ maatregel aan de man te brengen.

Lees verder
16 november 2006

SP digitaal het meest actueel

De lokale websites van de politieke partijen worden in het algemeen aardig geactualiseerd, al staat er ook veel verouderde informatie op. Van de vier (kandidaat) raadsleden die begin dit jaar een eigen weblog begonnen is er echter nog maar één die het volgehouden heeft. De SP is digitaal het meest actueel.

Lees verder
3 november 2006

RuimBaan dupe van coalitiecrisis

In de raadsvergadering van 2 november is geen besluit genomen over het voortbestaan van Ruimbaan. De oorzaak hiervan ligt bij een crisis die deze zaak teweegbracht in de coalitiepartijen. Lokaal Veenendaal nam afstand van CDA en VVD, nadat de PvdA dit naar verluid ook had gedaan. Wat volgde was een schorsing van bijna een uur, waarna Frits Beckerman (PvdA) aankondigde het besluit over Ruimbaan te willen uitstellen.

Lees verder
2 november 2006

Breur en Halsema over Armeense Kwestie

De Veenendaalse SP-fractievoorzitter Jan Breur heeft Femke Halsema, de landelijke lijsttrekker van Groen Links onderhouden over de Armeense kwestie. Dat deed hij op de Utrechtse Uithof, waar Halsema trachtte studenten over te halen om Groen Links te stemmen. Hij stelde de vraag naar aanleiding van het stemadvies voor D66 van de organisatie Turks Forum.

Lees verder
27 oktober 2006

Stickerplakkers gearresteerd

VEENENDAAL - Drie Veenendaalse jongeren zijn gisteren betrapt en gearresteerd bij het plakken van posters en stickers van een extreem - rechtse groepering.

Lees verder

Pagina's

U bent hier