h

Nieuws uit 2012

12 december 2012

Eyelar naar halve finale

De Veenendaalse Eyelar Mirzazadeh heeft de halve finale van de RTL-talentenjacht 'The Voice of Holland' bereikt. Samen met Floortje Smit mag zij Team 'Van Velzen' vertegenwoordigen in de op-een-na-laatste ronde van het zangspectakel.

Lees verder
12 december 2012

Duur plan, kleine doelgroep, onzeker resultaat

De gemeenteraad heeft ingestemd met het plan 'integrale aanpak op maat overlastproblematiek'. Alleen SP, D66 en Liberaal Veenendaal stemden tegen.

Lees verder
12 december 2012

Van Soest overleeft motie van afkeuring

Wethouder Henk van Soest overleefde een motie van afkeuring die tegen hem was ingediend naar aanleiding van de forse overschreiding van het Participatiefonds.

Lees verder
29 november 2012

SP start onderzoek naar reclamebelasting

SP-afdeling Veenendaal heeft een onderzoek gestart naar de reclamebelasting. De partij wil weten hoe winkeliers aankijken tegen de belastingmaatregel waarmee het ondernemersfonds gefinancierd wordt. Een enquete is uitgezet in ondermeer de Prins Bernhardlaan, Achterkerkstraat en de kop van de Zandstraat.

Lees verder
16 november 2012

Promotie Novemberdebat van start

De promotie voor het SP-novemberdebat 2012 is op volle gang. Op steeds meer plekken in Veenendaal worden flyers uitgedeeld en posters geplakt om mensen attent te maken op dit bijzondere debat.
Op vrijdag 16 november werd er geflyerd op de markt aan het Bruineplein.

Lees verder
16 november 2012

Nieuwe burgemeester: Wouter Kolff

Het is nu officieel; Veenendaal heeft een nieuwe Burgemeester. Afgelopen dinsdag, 13 november is Wouter Kolff in het ambt ge-installeerd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier