h

Eyelar naar halve finale

12 december 2012

Eyelar naar halve finale

De Veenendaalse Eyelar Mirzazadeh heeft de halve finale van de RTL-talentenjacht 'The Voice of Holland' bereikt. Samen met Floortje Smit mag zij Team 'Van Velzen' vertegenwoordigen in de op-een-na-laatste ronde van het zangspectakel.

Uiteraard staat de Veense SP achter haar - hoewel ze zich op Twitter openlijk profileert als VVD-aanhanger. Fractievoorzitter Jan Breur: "Wij zijn Veenendalers, dus supporten we Veenendalers. Ook van een andere politieke kleur."

Breur: "Eyelar is ver gekomen. Daar mogen we als Veenendaal trots op zijn. Aan Floortje heeft ze een pittige tegenstander, maar als ze de finale haalt wacht daar de zwaarste uitdaging."

Eenmaal in de finale zal Eyelar het moeten opnemen tegen talenten uit de andere teams. Op dit moment heeft team 'Borsato' nog Barbara Straathof in de race, en team 'Trijntje' heeft Sandra van Nieuwland. Deze zangeressen gelden als publieksfavorieten en beschikken over overweldigend stemgeluid.

Breur: "Straathof en Van Nieuwland zijn ijzersterk. Daarin zijn we reeel. Maar zolang er een Veenendaler in de race is, krijgt die onze support. Go Eyelar!"

U bent hier