h

Nieuws uit 2018

31 december 2018

Terugblik: Verkiezingsjaar 2018

Foto: SP Veenendaal

"You can't win them all..." is een gevleugelde uitspraak die op dit verkiezingsjaar van toepassing is. Voor het eerst sinds 2010 heeft de SP een verkiezing in Veenendaal verloren.
En niet alleen verloren we de verkiezing; maar ook onze vriend Erik - op 47-jarige leeftijd.

We blikken terug...

Lees verder
30 december 2018

Bekogelen hulpdiensten ontoelaatbaar

Foto: SP / Persbericht Gemeente Veenendaal

Vuurwerkincident op de markt

Afgelopen nacht heeft een incident plaatsgevonden met gevaarlijk vuurwerk op de Markt in Veenendaal. Daarbij is een gewonde gevallen en een politieauto bekogeld met vuurwerk. Wat burgemeester Zoon - en de SP - betreft, is dit ontoelaatbaar.

Lees verder
28 december 2018

Terugblik: Actiejaar 2018

Foto: AJ Breur

2018 kende een zinderende zomer. Elke klimaatontkenner zal zich op zijn minst even achter de oren moeten krabben, of gewoon moeten toegeven dat het klimaat op dreef is.
Even zinderend zijn de diverse acties die de SP het afgelopen jaar in Veenendaal en daarbuiten heeft gevoerd. We blikken terug...

Lees verder
27 december 2018

De mensen van 2018

Foto: SP Veenendaal

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd in Veenendaal. Er zijn tal van verhalen, die gemaakt worden door mensen.

Aan het eind van het jaar zetten we de mensen die opvielen nog één keer in het zonnetje.

Lees verder
24 december 2018

Samen voor de vrede

Foto: Cor van Londen

Vredesmars 2018

Afgelopen zaterdag (22 december) vond de Vredesmars plaats in het centrum van Veenendaal. Deze is georganiseerd door Dick Roodbeen en Jan Breur, onder de vlag van Veenendalers Voor Vrede. Voor de mars kwamen een kleine honderd mensen op de been.

Lees verder
21 december 2018

Samen voor het kinderpardon

Foto: SP Veenendaal

Gisteravond (donderdag 20 december) heeft CDA-fractievoorzitter Harold Schoonewille namens acht partijen - waaronder de SP - een motie ingediend. In de motie wordt het College van Burgemeester en Wethouders opgeroepen om zich richting het Ministerie van Veiligheid en Justitie uit te spreken voor een verbetering van het kinderpardon. De motie had al op voorhand een meerderheid achter zich - en is dus aangenomen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier