h

Agenda

zaterdag 4 juni 2022

Bijeenkomst 'Huur te Duur'

Begin mei hebt u een brief over de huurverhoging op uw deurmat gekregen.

Bent u het NIET eens met deze verhoging, kom dan zaterdag 4 juni tussen 13.00 en 15.00 uur naar onze partytent op het Bruïneplein.
Daar geven SP Veenendaal en Wij Weigeren De Huurverhoging informatie over wat u tegen deze huurverhoging kunt doen.

Website Wij Weigeren de Huurverhoging

Burgers’ Zoo opent de poorten voor maar liefst 2000 SP-leden met hun familie. Er is een mooi programma met bekenden als Emile Roemer, Agnes Kant en natuurlijk Lilian Marijnissen.

Gedurende de dag is de hele dierentuin vrij te bezoeken, kun je ondertussen speeddaten met SP-Kamerleden, zijn er volop activiteiten voor de kinderen én is er een unieke terugblik op bijna 50 jaar SP in Nederland. En samen trappen we de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op een spectaculaire wijze af! Kortom: een leuke dag en voor ieder wat wils.

Tarieven:
  • Volwassenen: €7,50 pp
  • Kinderen: €5,00 pp

De eerste 300 enthousiaste mensen die een kaartje kopen met Vroege Vogel krijgen bovendien een speciaal Vroege Vogel Verrassingspakket.

Website SP Familiedag

zaterdag 1 oktober 2022

Lever je tegels gratis in

Als je van je tegels afwilt, wordt er €150,- in rekening gebracht. Dat is de huurprijs van een container. Stenen en tegels zijn immers bouwmaterialen, en die kun je niet bij het afvalbrengstation kwijt. 

Deze kosten gelden dit jaar twee keer niet. Op 21 mei en op 1 oktober staat er een tegelcontainer bij Tuincentrum 'de Wildernis'. Wie daar zijn tuintegels inlevert, krijgt bovendien een tuinplant cadeau.

De Bombardon organiseert een 'tegeltaxi' voor mensen die de tegels niet zelf kan brengen. 

NIEUWSBERICHT: Tegels eruit, plantjes erin

U bent hier