h

Nieuws uit 2009

27 december 2009

Gemeente laat ouderen in de kou staan

De sneeuwval die in de dagen voor kerst plaatsvond, zorgde voor meer dan alleen idyllische landschappen. Ook overlast en gevaarlijke situaties traden op al gevolgen van het winterse weer. Hoewel er op de meeste doorgaande wegen goed gestrooid was, bleven er nog grote delen van Veenendaal onbegaanbaar. Zo ook de omgeving van Hollandiastaete; reden voor de SP om schriftelijke vragen te stellen aan het College van Burgemeester en Wethouders.

Lees verder
24 december 2009

BREUR: "SP heeft het beste programma"

Met het verkiezingsprogramma dat is vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 15 december, heeft de SP het beste programma van heel Veenendaal. Dit zei lijsttrekker Jan Breur in zijn eerste verkiezingsspeech in de aanloop naar 3 maart 2010.

Lees verder
23 december 2009

Regionalisering brandweer 'kwestie van vertrouwen'

De voltallige gemeenteraad heeft ingestemd met de regionalisering van de brandweer. Hieraan is een lang proces voorafgegaan, en nog altijd waren er de nodige onduidelijkheden.

Lees verder
23 december 2009

Schop in Engelenburg-Noord

"Volgens het reglement van orde mag het officieel niet, maar ik vind het geweldig!" Met deze woorden reageerde SP-fractievoorzitter Jan Breur op de spandoeken die 'JES' op de publieke tribune van de raadszaal hadden opgehangen.

Lees verder
23 december 2009

Breur aanwezig op 'Dag van de Volksvertegenwoordiger'

SP-Fractievoorzitter Jan Breur was zaterdag 12 december aanwezig op de landelijke 'Dag van de Volksvertegenwoordiger', die door de SP georganiseerd werd in Zwolle.

Lees verder
21 december 2009

Hartverwarmend gebaar op koude decemberdag: Koekjes en Chocolademelk

aterdag 19 december heeft de SP koekjes en chocolademelk uitgedeeld aan het winkelende publiek in de hoofdstraat. Een warm gebaar op een koude dag. Zelfs zo koud, dat de chocolademelk slechts beperkt kon worden verstrekt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier