h

BREUR: "SP heeft het beste programma"

24 december 2009

BREUR: "SP heeft het beste programma"

Met het verkiezingsprogramma dat is vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 15 december, heeft de SP het beste programma van heel Veenendaal. Dit zei lijsttrekker Jan Breur in zijn eerste verkiezingsspeech in de aanloop naar 3 maart 2010.

"Met dit programma zijn we socialer dan de PvdA, groener dan GroenLinks, vooruitstrevender dan D66 en beter voor de ondernemers dan de VVD," aldus Breur. Hij verzekerde de zaal dat de SP de komende verkiezingen zou gaan winnen.

Met het verkiezingsprogramma, 'De Volgende Stap', wil de SP een tegenwicht bieden aan de groeiambities van bestuurlijk Veenendaal. De menselijke maat, in een Veenendaal dat wordt ingericht naar de behoeften van haar bewoners - in plaats van de grootstedelijke aspiraties van haar bestuurders.

U bent hier