h

In de media

Lees/bekijk/beluister hieronder interviews, reportages en andere mediaverschijningen van de Veenendaalse SP...


Marathon zonder eindstreep

Foto: SP Veenendaal

Deadline: 1 februari duidelijkheid
over onderwijsruimte in Oost

Lees verder

Knoop doorgehakt over Boompjesgoed

Foto: SP Veenendaal

Wooncrisis geeft doorslag

Politiek is het nemen van besluiten op basis van een belangenafweging. En dat is niet altijd even makkelijk. Het bestemmingsplan Boompjesgoed is daar een voorbeeld van.

Lees verder

Bestemming Boompjesgoed

Je stelt nooit iedereen tevreden...

Morgen (donderdag 24 november) besluit de gemeenteraad over het bestemmingsplan Boompjesgoed. In het wooncomplex zouden 74 wooneenheden van tussen de 45 en 50 vierkante meter worden gerealiseerd. Dit stuit op weerstand van omwonenden.

Lees verder

Dure 'sociale' woningen

bij de nieuwe brandweerkazerne

Aanstaande donderdag (24 november) neemt de gemeenteraad een besluit over de nieuwe brandweerkazerne; vorige week is hierover gesproken in de raadscommissie.

Lees verder

Kandidaat-lijsttrekker gaat voor een goed OV!

Foto: SP Veenendaal

Jan Breur in gesprek met Gerjan Cluistra

De Veenendaler Jan Breur is voorgedragen als lijsttrekker van de SP voor de komende Provinciale Statenverkiezingen. Hoewel de leden van de SP de lijst en het programma pas op 3 december officieel vaststellen, was het nieuws van zijn voordracht al bijzonder genoeg om geïnterviewd te worden door Gerjan Cluistra van ValleiFM.

Lees verder

Veenendaler voorgedragen

Foto: SP Veenendaal

Jan Breur voert provinciale concept-lijst sp aan

Als de regioconferentie van de SP op 3 december instemt met de concept-lijst, levert Veenendaal de lijsttrekker bij de komende verkiezing voor de Provinciale Staten. Jan Breur wordt voorgedragen om de lijst aan te voeren.

Lees verder

Slopen is geen feestje...

Baukje Hiemstra in 'de Rijnpost'

Op 24 oktober ging de sloop van woningen aan de Heemskerkstraat 'feestelijk' van start. Maar wat de SP betreft is het geen reden voor een feestje. Sloop en nieuwbouw zijn niet de meest verstandige keuze.

Lees verder

Bestuursrapportage

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft de Bestuursrapportage gepresenteerd aan de Gemeenteraad. Uit de bespreking in de Raadscommissie blijkt dat deze als hamerstuk zal worden vastgesteld. Er zijn wel de nodige vragen gesteld...

Lees verder

Toegankelijk...

Afgelopen week is er in de Raadscommissie gesproken over Toegankelijkheid. Dit aan de hand van de Lokale Inclusie Agenda.

Lees verder

Belangstelling voor de vrede

Foto: Jan Breur

Rijnpost-fotograaf en -journalist Pieter Vane liep afgelopen zaterdag (17 september) mee met de Vredeswandeling die Vredes initiatief Veenendaal en Veenendalers Voor Vrede organiseerden in het kader van de Vredesweek.

Lees verder

Pagina's

U bent hier