h

In de media

Lees/bekijk/beluister hieronder interviews, reportages en andere mediaverschijningen van de Veenendaalse SP...


Waar is Sietse?

Luid protest tegen vliegveld lelystad

Afgelopen zaterdag, 11 november, vond er een manifestatie plaats tegen de uitbreiding van vliegveld Lelystad. De uitbreiding gaat gepaard met een veelheid laagvliegroutes, die voor onrust, lawaai en vervuiling gaan zorgen. Als dit doorgaat, zal de Veluwe nooit meer hetzelfde zijn...

Lees verder

Samen sta je sterk...

lelystad vlieg op!

De uitbreiding van Lelystad Airport gaat ons allemaal aan. Ook Veenendaal zal last krijgen van de laagvliegroutes die dit met zich meebrengt, door een overvol luchtruim. Het was dan ook niet voor niets dat onze eigen Enna van Duinen aanwezig was op een overleg over dit onderwerp.

Lees verder

Alleen de SP?

"Tot nu toe was het in hoofdzaak de SP, die zich onvermoeibaar inzette voor behoud van een volledig Stadsstrand. Er werden elfduizend handtekeningen voor opgehaald," schrijft Gerard van Wijk in zijn verslag van het debat over het Stadsstrand dat afgelopen donderdag (26 oktober) plaatsvond in de Gemeenteraad.

Lees verder

Jeugdbeleid

De ambities voor het jeugdbeleid worden naar beneden bijgesteld. Niet omdat de gemeente lui is geworden, maar omdat er meer duidelijkheid dan voorheen is wat er realistisch is.

Lees verder

Onzeker...

"Liefst elfduizend mensen zetten hun handtekening. Daarmee staat de uitslag van de zogeheten motie 'vreemd aan de orde van de dag', maandagavond in de raad, wel in schril contrast," schrijft de Veenendaalse Krant...

Lees verder

Stadsstrand gehalveerd

Gisteravond (maandag 2 oktober) heeft de gemeenteraad besloten om niet het behoud van het volledige stadsstrand op de huidige locatie mogelijk te maken.

Lees verder

Ruim tienduizend keer getekend

De einduitslag van maarliefst 10.983 handtekeningen voor de actie 'RED ONS STADSSTRAND' is ook de Veenendaalse Krant niet ontgaan.

Lees verder

Bijna 11.000...

Gisteravond (vrijdag 1 september) is op stadsstrand Landjepik de einduitslag van de actie 'RED ONS STADSSTRAND' bekendgemaakt. Het kwam uit op 10.983 handtekeningen - bijna 11.000 dus.

Lees verder

N.A.V. Rapport Koopzondag

Het rapport met de evaluatie van de koopzondagen, waartoe de gemeente opdracht had gegeven, is onlangs uitgekomen. In september beslist de gemeenteraad over de toekomst van de koopzondagen. Wederom zijn alle ogen gericht op de SP.

Lees verder

Regenboogvlag

Foto: Baukje Hiemstra

Enige tijd geleden schreef het bestuur van COC Midden-Nederland de gemeenten aan die in hun gebied vallen - en dus ook Veenendaal. In hun brief vragen zij gemeenten om dit jaar, op Coming Out Day (weer) de Regenboogvlag te hijsen - en zo mogelijk nog meer te doen...

Lees verder

Pagina's

U bent hier