h

In de media

Lees/bekijk/beluister hieronder interviews, reportages en andere mediaverschijningen van de Veenendaalse SP...


Fusie Bieb & Volksuniversiteit

De gemeenteraad gaat unaniem akkoord met de door Mieke van Dijk (directeur Bibliotheek) en Wytze Woudsma (directeur Volksuniversiteit) geschetste toekomstontwikkeling. "Ze hebben er zin in," constateert Jan Breur (SP). Hij vindt het jammer dat de fusie te maken heeft met de hoge huurkosten van het gemeentelijk vastgoed.

Lees verder

Skatebaan - effe wachten...

Er is actie voor gevoerd en de SP heeft er schriftelijke vragen over gesteld, maar het college is niet bereid het onderhoud van de skatebaan snel op te pakken. Op dit moment is er volgens het college geen onderhoud nodig.

Lees verder

Testosteron

SP'er Enna van Duinen wil een betere man/vrouw-verhouding in de gemeenteraad. Daarom startte ze het initiatief 'Stem op een Vrouw' in Veenendaal. Ook na de verkiezingen blijft ze zich inzetten voor deze zaak.

Lees verder

Skatepark 2020

'De Gelderlander' besteedt in een artikel aandacht aan de beantwoording op de schriftelijke vragen die de SP stelde aan het College van Burgemeester en Wethouders over de skatebaan.

Lees verder

Revolutie uitgesteld...

Foto: AJ Breur

De partijraad van de SP sprak afgelopen zaterdag over de (teleurstellende) uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen. De afdeling Veenendaal werd vertegenwoordigd door Jan Breur. Hij meldde de partijraad dat ook hier de revolutie vier jaar is uitgesteld...

Lees verder

Afdracht

Met ingang van de nieuwe raadsperiode zal de gemeente niet de vergoeding van SP-raadslid Jan Breur overmaken aan de SP. De reden daarvoor is gedoe elders in het land. Breur zal dus zijn vergoeding zelf afdragen aan de partij.

Lees verder

LOV: De reünie

Foto: AJ Breur

Voor één keer was Lokale Omroep Veenendaal (LOV) terug. Op maandag 19 maart 2018 presenteerden zij in samenwerking met MidlandFM het verkiezingsspektakel 'Live Over Verkiezingen'. Bijna alle partijen gaven acte de présence.

Lees verder

Betaalbare woningen: een must

Foto: Cor van Londen

Er zijn meer betaalbare woningen nodig. De SP streeft naar 40% woningen in het goedkope en betaalbare segment, 40% in het middensegment en 20% luxe woningen. In een interview met Gerard van Wijk in de Veenendaalse Krant legt lijsttrekker Jan Breur uit waarom...

Lees verder

Voor Erik

Foto: Jan Breur

SP'er Erik Ottink is ernstig ziek en heeft niet lang meer te leven. Zijn vrienden zijn bezig geld in te zamelen om hem, als de tijd daar is, een waardige uitvaart te kunnen geven.

Lees verder

Lijsttrekkersdebat

Gisteravond (13 maart) vond het grote lijsttrekkersdebat plaats op het gemeentehuis. SP-lijsttrekker Jan Breur deed mee aan de debatrondes over de koopzondag en over Rondweg Oost. Later vandaag is er hierover meer te lezen op deze site.

Lees verder

Pagina's

U bent hier