h

In de media

Lees/bekijk/beluister hieronder interviews, reportages en andere mediaverschijningen van de Veenendaalse SP...


Wachttijden CJG

Inwoners die hulp vragen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Veenendaal kunnen te maken krijgen met wachttijden. De SP heeft hier vragen over gesteld, maar het college meent dat de organisatie dit nauwlettend in de gaten houdt. De voornaamste oorzaken zijn ziekteverzuim en vacatures die nu ingevuld zijn.

Lees verder

Sociale coöperatie

Twee jaar geleden nam de gemeenteraad een voorstel van de SP aan, die sociale coöperaties mogelijk zou moeten maken. Mensen met een bijstandsuitkering zouden daardoor kunnen gaan ondernemen.
Burgers4burgers zet nu een sociale coöperatie op.

Lees verder

Bezwaar tegen WOZ-aanslag

Dankzij vragen van de SP is er bekend geworden dat mensen die in beroep gaan tegen de WOZ-aanslag via een ''No Cure, No Pay'' bedrijf maar 10-30% slagingskans hebben. Terwijl mensen die zelf telefonisch contact leggen 56-72% van de tijd gelijk krijgen.

Lees verder

Veenendaal - Amersfoort

de snelbus gefactcheckt...

Lees verder

Gerjan op dreef, met Jan Breur

Uitzending van maandag 6 maart

Lees verder

Utrecht is wakker, met Jan Breur

Foto: SP Veenendaal

Een goed gesprek over landschap,
energie en openbaar vervoer

Lees verder

Op de bres voor Amelisweerd

Het groene verkiezingsdebat

Op dinsdag 7 maart vond het Groene Verkiezingsdebat plaats. SP-lijsttrekker Jan Breur brak hier een lans voor Amelisweerd. Hij legde de vraag voor aan Huib van Essen (GroenLinks) en André van Schie (VVD), wat zij gingen doen tegen de verbreding van de A27.

Lees verder
7 maart 2023

Stemhulp, Snelbus, Staking

Foto: SP Veenendaal

Jan Breur in gesprek met Gerjan Cluistra

Maandagavond 6 maart was SP-lijsttrekker Jan Breur te horen op ValleiFM. Hij sprak met Gerjan Cluistra over het nieuws van de dag en de aankomende verkiezingen voor de Provinciale Staten.
De verkiezingen vinden plaats op woensdag 15 maart.

Lees verder

Snel met de bus...

Stel, je wilt met van Veenendaal naar Amersfoort. Met de auto doe je dat in een half uurtje, maar met het Openbaar Vervoer is het een ander verhaal. Dat moet anders!

Lees verder

Pagina's

U bent hier