h

In de media

Lees/bekijk/beluister hieronder interviews, reportages en andere mediaverschijningen van de Veenendaalse SP...


20 februari 2018

BREUR: "Stem op een vrouw!"

Foto: Jan Breur

Energiek debat op stilok radio

"Van de 33 raadsleden zijn er 28 man, en 5 vrouw. Die verdeling zou ik graag anders zien. Stem daarom op 21 maart op een vrouw." Niet de meest voordehandliggende hartenwens voor een mannelijke politicus, maar dat weerhield SP-lijsttrekker Jan Breur er niet van om hem toch uit te spreken aan het eind van zijn optreden in het programma 'Accent'; uitgezonder door de Stilok op maandag 19 februari jongstleden.

Lees verder

STADSSTRAND: Hoed u voor middelmaat

Afgelopen donderdag, 8 februari, waren vele Veenendalers naar het gemeentehuis gekomen om te praten over de toekomst van het stadsstrand. Moet het stadsstrand blijven, zoals de SP en elfduizend Veenendalers willen? Of moet er op worden gebouwd?

Lees verder

'Leeg' Stadsstrand...

Afgelopen donderdag, 8 februari, hebben Veenendalers tijdens een stadsgesprek kunnen roeren over de toekomst van het Stadsstrand. In diverse media is hier aandacht aan besteed. Hieronder 'De Gelderlander', die een aanwonende van het strand aan het woord laat.

Lees verder

Kijk uit voor 'Helma'!

Parodie in de Veense Spelt...

SP'er Enna van Duinen is in Veenendaal het initiatief 'Stem op een Vrouw' gestart. Hiermee wil ze de onbalans die nu in de gemeenteraad bestaat - 28 mannen tegenover 5 vrouwen - vervangen voor een nieuw, beter, evenwicht. En zoals dat gaat met initiatieven die hoge ogen gooien, kan een parodie niet uitblijven...

Lees verder

Stadsgesprek, stadsstrand...

Morgen (donderdag 7 februari) is het zover. Dan vindt, vanaf 19:30 u, het stadsgesprek plaats op het gemeentehuis. Iedereen is hier welkom, om de politiek te laten weten wat zij vindt van de (mogelijke) toekomst van het stadsstrand.

Lees verder

Op naar een nieuwe verdeling

Foto: Gemeente Veenendaal

Meer vrouwen in de raad na 21 maart?

Lees verder

Stem op een vrouw

Enna's initiatief

Foto: Enna van Duinen
Lees verder

Verslavingsvorm...

De Veenendaalse Krant besteedde onlangs aandacht aan de bespreking van het Lokaal Gezondheidsbeleid, dat op donderdag 25 januari is besproken in de gemeenteraad.

Lees verder

Binnen...

"Iedereen heeft woensdag mee kunnen kijken bij de presentatie van ideeën over het stadsstrand in Veenendaal. Ook de SP die eerst nog buitenspel werd gezet."
Dit schrijft Jaap Rademaker in de Gelderlander.

Lees verder

Aan de kant gezet...

Zoals iedereen weet, heeft de SP zich in de zomer van 2017 keihard ingezet voor de petitie 'Red Ons Stadsstrand', die bijna 11.000 handtekeningen heeft opgehaald voor het behoud van het (volledige) stadsstrand. Maar de werkgroep van raadsleden, die onder leiding van VVD'er Dylan Lochtenberg toekomstplannen voor het stadsstrand beoordeelt, houdt de SP - en andere partijen - vakkundig buiten de deur.

Lees verder

Pagina's

U bent hier