h

Veenendalers voor Vrede - Digitale kerstwensen

16 december 2020

Veenendalers voor Vrede - Digitale kerstwensen

Foto: Veenendalers Voor Vrede

Op sociale media en MidlandFM!

Vanwege de lockdown is het niet mogelijk om de jaarlijkse kerstmars van Veenendalers voor Vrede te laten plaatsvinden. In plaats daarvan worden Veenendalers opgeroepen hun vredes-kerstwens te plaatsen op social media. Een selectie daarvan wordt uitgezonden op MidlandFM.

Veenendalers Voor Vrede hoopt dat er veel filmpjes, plaatjes en andere creatieve uitingen van een vredeswens op social media (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube) worden geplaatst, onder vermelding van #VeenendalersVoorVrede. Op die manier is er in Veenendaal toch nog aandacht voor "vrede op aarde en in de mensen een welbehagen."

Foto: Veenendalers Voor Vrede

Het idee is ontstaan tijdens een gesprek tussen organisator Jan Breur en radiomaker Gerjan in zijn uitzending van afgelopen dinsdag (15 december). Breur was uitgenodigd om te praten over de beperkte mogelijkheden die Veenendalers Voor Vrede heeft nu de coronamaatregelen van kracht zijn.

Breur: "Ik ben Gerjan erg dankbaar voor zijn idee, en zijn aanbod om een aantal vredeswensen uit te zenden. Nu zijn de Veenendalers aan zet om aan de hand van kerstwensen de vrede uit te dragen."

Foto: AJ Breur

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier