h

Veenendalers voor Vrede - Coronaproof

14 december 2020

Veenendalers voor Vrede - Coronaproof

Foto: Veenendalers Voor Vrede

Voorzichtigheid en voorbehoud centraal

Het begint een jaarlijkse traditie te worden. De kerst-vredesmars 'Veenendalers voor Vrede' op de zaterdag voor kerst, in het centrum van Veenendaal. Maar door corona zal het niet mogelijk zijn om dit op de gebruikelijke manier te doen. De organisatie zoekt naar andere mogelijkheden om Veenendalers te laten stilstaan bij 'Vrede op Aarde'.

Een route door een drukke winkelstraat lopen, en op plekken halthouden om naar sprekers te luisteren - zoals in voorgaande jaren gebruikelijk was - is vanwege het coronarisico geen goed idee. Er zal dus naar een alternatief gezocht moeten worden.

"We houden de berichten van het RIVM nauwlettend in de gaten," laat de organisatie weten. "Of er een activiteit mogelijk is, en hoe die eruit ziet, zal sterk afhangen van de persconferentie van aanstaande dinsdag."

Zelfs als er geen activiteit mogelijk is, zal 'Veenendalers voor Vrede' toch zichtbaar zijn. De SP heeft haar 'zendtijd' op de digitale reclameborden beschikbaargesteld voor een vredeswens van 'Veenendalers voor Vrede'.

Foto: Veenendalers Voor Vrede

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier