h

Werk en Inkomen

Foto: Jeroen Hoeboer
De koek eerlijk verdelen; daar gaat het om...

20 november 2023

Veenendaal weer iets socialer

Foto: Yolande de Meer / SP Veenendaal

Samen werken in verbinding

Sietse van der Bij is niet te stoppen. De nieuwe fractievoorzitter van de SP heeft met een aantal voorstellen het sociale beleid van Veenendaal beter weten te maken. Of ze nou via stemming of toezegging worden verzilverd - Sietse krijgt het voor elkaar.

Lees verder
18 november 2023

SP: Sluit ze aan!

Foto: AJ Breur / SP Veenendaal

Veenendaalpas bruikbaar in meer winkels

De SP wil dat de Veenendaalpas in meer winkels bruikbaar is. De pas wordt niet altijd even goed gebruikt, omdat hij onvoldoende aansluit bij de behoeften van de gebruikers. Daarom bood fractievoorzitter Sietse van der Bij een 'cheque' aan, aan wethouder Stroobosscher.

Lees verder

Samen werken in verbinding

Integraal beleidskader sociaal domein

De gemeenteraad heeft het Integrale Beleidskader voor het Sociale Domein vastgesteld. Daarbij heeft de SP natuurlijk flink van zich laten horen. En succesvol ook nog. Verschillende voorstellen zijn ingediend EN aangenomen.

Lees verder
16 november 2023

Blijvende inzet voor minima

De SP zet zich al jaren in voor al onze inwoners, maar voor de mensen in een (financieel) uitdagende positie in het bijzonder. Ook deze maand zijn er weer belangrijke keuzes genomen en te maken…

Lees verder
14 november 2023

Wat een weekend!!!

Foto: SP Veenendaal

Franse Gat, Hoofdstraat, IW4, Amsterdam

Het afgelopen weekeinde was het knallen voor SP Veenendaal. Er is campagne gevoerd, een opening bijgewoond, en meegelopen in de klimaatmars. We zijn er maar druk mee.
Immers...

overal waar onrecht is
trekken wij ten strijde

Lees verder
14 november 2023

Voedselkastjes en pleisters!

Foto: Baukje Hiemstra

In Veenendaal krijgen 2100 mensen ondersteuning van de gemeente. Zij leven van hooguit 120% van het bestaansminimum. Uit onderzoek blijkt dat Veenendalers die 130% boven het bestaansminimum verdienen, ook niet meer kunnen rondkomen van hun geld. Zij krijgen geen ondersteuning.

Lees verder
13 november 2023

Spectaculaire opening IW4

Foto: Yolande de Meer

Gelijkwaardigheid, inclusiviteit en solidariteit

Op zaterdag 11 november was de feestelijke opening het nieuwe IW4 pand, waar behalve IW4 ook Hetwerktnu, de werf van Wijkservice en de oefenlocatie van de Brandweer gevestigd is. Drie (!) burgemeesters (Renswoude, Rhenen en Veenendaal) verrichtten de opening. In hun toespraken stond het streven naar groeiende gelijkwaardigheid, inclusiviteit en solidariteit centraal.

Lees verder
24 oktober 2023

Actie bij de dierenvoedselbank

Foto: Tilmann van de Loo

Huisdierenmanden voor het goede doel

Bij de Dierenvoedselbank in Veenendaal zijn er nu huisdierenmanden te koop. De opbrengsten gaan naar de Dierenvoedselbank. Tijdens de maand november worden de opbrengsten verdubbeld door Stichting Dierenlot.

Lees verder
24 oktober 2023

Unieke honden en katten manden van de dierenvoedselbank!

Foto: Tilmann van de Loo

Wederom een bezoekje

Vandaag namens de SP met Ageeth naar de dierenvoedselbank geweest om een actie te promoten. Na een eerder bezoek van ons zijn de warme contacten gebleven.

Lees verder
23 oktober 2023

Van Kent in Wijk

Foto: Baukje Hiemstra

2 november, Ontmoetingscentrum Walplantsoen

Tweede-Kamerlid Bart van Kent komt naar onze regio! Op 2 november spreekt hij in Wijk bij Duurstede op een bijeenkomst die de SP daar organiseert over werk en inkomen. De themabijeenkomst vindt plaats in het Ontmoetingscentrum aan Walplantsoen 12, van 19:30 tot 21:00.
De entree is gratis.

Lees verder

Pagina's

U bent hier