h

SP Veenendaal verheugd over behoud gevels 'Mussenfabriek'

13 januari 2006

SP Veenendaal verheugd over behoud gevels 'Mussenfabriek'

De Veense SP is verheugd over het behoud van de Hollandia. Echter de manier waarop dit tot stand is gekomen baart ons zorgen. Projectontwikkelaar Van Ekris betaald de restauratie maar bedong wel om meer appartementen te mogen bouwen.
Projectwethouder Brouwerspoort, Cees Sanders, had hier geen moeite mee.

Het is te zot voor woorden dat wethouder, Cees Sanders, tijdends de raadsvergadering van september 2005 nog pleitte voor totale sloop van de Mussenfabriek. Het restaureren zou de gemeenschap te veel kosten.
Nu echter van Ekris de restauratie op zich neemt, ten koste van de bouwhoogte is er geen vuiltje aan de lucht.
De SP ziet geen beren op de weg maar ergens een verscholen addertje onder het gras.

U bent hier