h

SP introduceert virtueel politiek café

20 februari 2006

SP introduceert virtueel politiek café

Op zondag 26 februari van 11.00 tot 13.00 uur organiseert de SP Veenendaal een politiek café op het internet. Steeds meer mensen zitten graag achter hun eigen pc, met hun eigen koffie, in hun eigen huis. Met hen gaat de SP in gesprek over lokale politiek.

Natuurlijk was het steeds al mogelijk om via mail standpunten kenbaar te maken, maar daarbij ontbreken directheid, snelle antwoorden en reacties. Met het virtuele politieke café is dit wel mogelijk. Bezoekers kunnen zich vanuit hun eigen huiskamer mengen in discussies over zorg voor iedereen, dure en goedkope huurwoningen, jongeren en politiek en gratis openbaarvervoer of wat de bezoekers zelf belangrijk vinden. Ze krijgen direct antwoord van de SP kandidaten voor de gemeenteraad. De SP wil met dit nieuwe medium kiezers de mogelijkheid geven om SP kandidaten door te zagen op hun ideeën en standpunten. Het virtueel politiekcafé is dus vooral ook interessant voor kiezers die hun keuze nog niet hebben bepaald. De levendige discussie die het testen van het politieke café opleverde belooft veel politiek vuurwerk. Log dus in op zondag 26 februari om 11.00 uur op: /chat.shtml

U bent hier