h

Definitieve steun SP voor Lantor-plan

26 september 2007

Definitieve steun SP voor Lantor-plan

In het fractieoverleg van dinsdag 25 september heeft de SP besloten groen licht te geven aan de plannen die het college heeft omtrent de aankoop van het Lantor-terrein. Ook de stedenbouwkundige kaders die het college stelt bij de invulling van het terrein zullen door de SP worden goedgekeurd.

De partij was al positief over de plannen omtrent Lantor, maar beraadde zich nog op verbeteringen. Fractievoorzitter Jan Breur: "We hebben verschillende alternatieven serieus besproken. Als je dan kijkt naar regelgeving en financiƫle plaatjes, blijkt het voorstel van het college het best haalbare te zijn."

De SP is blij de knoop te hebben doorgehakt. Breur: "Het is ingewikkelde materie waar veel geld mee gemoeid is; dat kun je niet zonder de nodige hoofdbrekens afhandelen. Als je er dan eenmaal uit bent, lucht dat wel op."
Donderdag 27 september beslist de gemeenteraad over dit onderwerp.

U bent hier