h

Lovende kritieken voor optreden Breur

13 november 2007

Lovende kritieken voor optreden Breur

Bij de begrotingsbehandeling van donderdag 8 november is SP-raadslid Jan Breur veelvuldig gecomplimenteerd voor zijn optreden in de gemeenteraad. Breur had een wervende speech over de financiële stand van zaken in de gemeente, en een goed idee om het voor kinderen in een armoedesituatie mogelijk maken om te sporten.

Opvallend was de milde toon waarmee Breur het College van Burgemeester en Wethouders tegemoed trad. Zelfs wethouder Van Maanen (o.a. financiën en sociale zaken, VVD) hoefde het niet te ontgelden. Voor hem brak Breur zelf
een lans.

Breur: "We hebben gekozen om op een constructieve manier oppositie te voeren. Schoppen doen we als het nodig is, maar we willen toch vooral zaken realiseren. Daar is de Veenendaalse samenleving meer bij gebaat

U bent hier