h

Novemberdebat 2007: Jongeren en Opvoeding

13 november 2007

Novemberdebat 2007: Jongeren en Opvoeding

Kamerlid R. Leijten in gesprek met Veenendalers

Op 19 november vindt er weer een novemberdebat plaats, georganiseerd door de SP. Het onderwerp van de avond zal zijn: Jongeren en Opvoeding. Het debat wordt gehouden in Buurthuis ‘de Til’, en begint om 20:00u.

Speciale gast op de avond is Renske Leijten, Tweede-Kamerlid namens de SP. Zij was van 2005 tot 2007 landelijk voorzitter van ROOD, de jongerenorganisatie van de SP, waar zij Driek van Vugt opvolgde. In de Tweede Kamer is ze woordvoerder Sport, Jongeren, Studenten en Uitzendwerk.

Op het novemberdebat zal Leijten plaatsnemen in een panel, naast Veenendalers die op verschillende manieren met jongeren te maken hebben. Dit zijn een tweetal raadsleden, respectievelijk van het CDA en de SP, iemand uit de jongerenraad en een jongerenwerker van Stichting de Vaart. De presentatie van de avond is in handen van Wilma Vermeer, die zich in het verleden hard heeft gemaakt voor Jongeren Ontmoeting Plekken (JOPs).

“Jongeren en Opvoeding” is het derde novemberdebat dat de SP in Veenendaal organiseert. Eerdere novemberdebatten waren “De Muur” (2004) en “De Kloof in de Multiculturele Samenleving” (2005). In 2006 kon er, door verkiezingsdrukte, geen novemberdebat plaatsvinden. Door in 2007 een nieuw Novemberdebat te organiseren, herstelt de SP een jonge traditie in ere. Bedoeling is om het novemberdebat jaarlijks te laten plaatsvinden.

Novemberdebat “Jongeren en Opvoeding”
19 November 2007, vanaf 20:00u
Buurthuis ‘de Til’, Tinnewijde 114a, Veenendaal

U bent hier