h

Bezoek aan Sajet en Cultuurcluster

23 december 2008

Bezoek aan Sajet en Cultuurcluster

2008 is voor de gemeenteraad nog niet afgesloten; er wacht nog een deel van de raadsvergadering van december. Toch heeft de informele jaarafsluiting al plaatsgevonden: een excursie naar Brouwerspoort.

Op het programma stonden een bezoek aan het Sajet - dat eerder dit jaar af is gekomen - en het Cultuurcluster wat nog volop in aanbouw is. Ontwikkelaar BAM gaf een presentatie over de vorderingen. De gebouwen in Brouwerspoort hebben veelal een naam die verwijst naar het rijke wolverleden van Veenendaal. Sajet, Hollandiawol en Angora zijn hier voorbeelden van.

Het Cultuurcluster heeft echter nog geen naam. Onder de aanwezigen was er animo om het Cultuurcluster de naam 'Cultuurknot' of 'de Knot' te geven. Namens de SP waren fractieleden Jan Breur en Gert Worst aanwezig. Als introducee van Worst, was penningmeester Nico van Ginkel ook aanwezig.

Na de Brouwerspoort-excursie volgde het raadsdiner in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis.

U bent hier