h

Laatste ongeval bij Ellekoot is spreekwoordelijke druppel

4 december 2008

Laatste ongeval bij Ellekoot is spreekwoordelijke druppel

Naar aanleiding van het laatste ongeval op de fietsenoversteekplaats bij Winkelcentrum de Ellekoot en de Westerkerk, heeft de Jaap Pottjewijd namens de SP schriftelijke vragen gesteld. Hij blijkt niet de enige. Voor meerdere partijen is de maat nu echt vol.

Behalve de SP hebben ook de ChristenUnie en de VVD vragen gesteld. Onafhankelijk van elkaar stellen de partijen dat de kruising te gevaarlijk is en dat er echt ingegrepen moet worden. Ook de gemeente ziet dat in, en heeft plannen om het fietspad recht te trekken. Zo moet de situatie overzichtelijker worden.

SP'er Jaap Pottjewijd: "Met het oog op de mogelijke bezwaren kan er pas medio 2009 aan begonnen worden. Ik hoop van ganser harte dat er in de tussentijd geen ernstige ongevallen meer gebeuren!"

U bent hier