h

Peter Beurskens rockt Cultureel Café in One2Drink

8 oktober 2009

Peter Beurskens rockt Cultureel Café in One2Drink

De Culturele Café's zijn weer van start. Na het grote cultuurdebat in de Lampegiet in september, zit nu ook het eerste Culturele Café in One2Drink er op. Het Café werd ditmaal ingevuld door een optreden van de band '4 You' van Peter Beurskens.

Beurskens en zijn band brachten een stukje humor tussen de nummers als 'Come on baby, light my fire', 'a Horse with no Name', 'Heaven' en vele anderen. Eén van de grappen ging over de zinssnede '4 You, onder leiding van Peter Beurskens'. Beurskens: "Ik heb er niets in te zeggen..."

SP-fractievoorzitter Jan Breur was bij het eerste Culturele Café aanwezig, maar het verdere animo onder de politiek was gering. Door het slechte weer leek het Culturele Café überhaupt slecht bezocht te blijven, maar na verloop van tijd liep bioscoopcafé One2Drink aardig vol.

Volgens de SP gaat het goed met de cultuur in Veenendaal. De afgelopen tijd hebben we de opening van de Bioscoop, het Grote Cultuurdebat, de jubileumexpositie van Hanneke Zwart, de expositie 'MENS en EMOTIE' in de kunstplaats, de opening van de kunst in Dragonder-Oost en de monumentenroute gehad.

"Het grote gevaar van deze goede ontwikkeling, is dat we gaan denken dat we er nu zijn", aldus Breur. "We mogen elkaar er best een schouderklopje om geven, maar daarna niet inkakken. Aan de slag!"

U bent hier