h

Actie en Analyse op weblog

5 september 2010

Actie en Analyse op weblog

Na de periode van (relatieve) rust, die de vakantie was, draait het weblog /weblog weer op volle toeren. Ook het komende jaar zal het weblog een plaats van verdieping en discussie zijn.

Op het weblog wordt onder andere aandacht gevraagd voor de petitie tegen de verruiming van de zondagsopenstelling van winkels, die GroenLinks en D66 voorstellen. Dit tot afgrijzen van veel zelfstandige winkeliers.

Daarnaast is er volop aandacht voor de formatie van het (minderheids)kabinet. In de serie 'minderheid' worden verschillende aspecten van het ontstaan van dit kabinet uitgediept.

Het eerste deel focust op de sluwheid van Wilders, en op de vraag waarom rechtse mensen liever een links kabinet zouden moeten zien.

In deel twee wordt Maxime Verhagen doorgelicht en wordt er een unieke vergelijking met topmodel Naomi Campbell gemaakt.

Het derde en meest recente deel gaat over Ab Klink en zijn waarde voor het CDA.

De analyses komen van de hand van fractievoorzitter Jan Breur, die best trots is op deze serie.

"De reeks 'minderheid' groeit bij elke aflevering in kwaliteit en diepgang. Ze zijn boeiend om te schrijven, en hopelijk ook om te lezen", aldus Breur.

Het eind van de reeks is nog niet in zicht. Zo zullen Mark Rutte, Job Cohen en Emile Roemer zeker nog hun respectievelijke aflevering krijgen. Ook kan de ontwikkelende actualiteit nog voor leuke verrassingen zorgen.

Iedereen is welkom om te discussieren op het weblog. Alle meningen worden, mits fatsoenlijk geformuleerd, gewoon geplaatst.

Adres weblog:/weblog

U bent hier