h

Goed idee SP vindt navolging bij Lokaal Veenendaal

22 november 2010

Goed idee SP vindt navolging bij Lokaal Veenendaal

Vrijdag 19 november vond in Buurthuis Sam Sam het jaarlijkse Novemberdebat van de SP plaats. Het thema van dit jaar was 'Veiligheid'.

Bij Lokaal Veenendaal vond men dat kennelijk zo'n goed idee, dat deze partij in allerijl haar eigen thema-avond over veiligheid organiseerde. Deze vond op woensdag 17 november plaats in Restaurant 'de Maes'.

"Helaas was ik die avond verhinderd," aldus Marcel van Nieuwamerongen; afdelingsvoorzitter van de Veenendaalse SP, "ik had graag willen zien hoe hun avond eruit heeft gezien. Helaas las ik er pas over op de dag zelf."

Commissielid Dennis van Kooij van Lokaal Veenendaal kon gelukkig wel op de SP-avond komen, net als verscheidene politici van andere politieke partijen. "En dat zien we graag," geeft Van Nieuwamerongen aan, "het Novemberdebat is voor iedereen nuttig."

Uiteraard is er volgend jaar weer een Novemberdebat. "We zullen het thema tijdig bekendmaken," grapt Van Nieuwamerongen, "dan heeft Lokaal Veenendaal volop de tijd om een eigen avond te organiseren."

U bent hier