h

Veens protest van start

26 januari 2011

Veens protest van start

Plakplaats

Op 2 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten. Die kiezen op hun beurt weer de Eerste Kamer. Mark Rutte noemt het een test voor zijn kabinet; de SP pakt die handschoen op en organiseert een PRO-test.

De Veenendaalse SP doet volop mee met het protest. De eerste borden en reclamezuilen zijn al voorzien met onze prachtige roze poster. Er zullen veel meer volgen.

De verkiezingen zijn van groot belang omdat de Eerste Kamer de slechte abraakplannen van Rutte kan tegenhouden. De toekomst van het onderwijs, de sociale werkplaats en betaalbaar wonen hangt er dus vanaf.

Maar ook in de Provincie zelf is een sterke SP belangrijk. Om Renswoude zelfstandig te houden, om de leegstand van kantoren tegen te gaan, en om kostbare natuur - zoals het Binnenveld - te beschermen!

Veenendalers kunnen op 2 maart ook bij de SP op hun plaatsgenoten stemmen: Fatima Bich-Bich staat op plaats 24 en Jan Breur op plaats 26.

Verkiezingsbord

U bent hier