h

Tevreden werknemers bij IW4

23 juni 2011

Tevreden werknemers bij IW4

Sociale werkvoorziening IW4 scoort goed. Uit onderzoek van de SP blijkt dat er een hoge mate van tevredenheid op de werkvloer is. Werknemers hebben plezier in hun werk en voelen zich serieus genomen.

veensezaken

In het kader van een groot landelijk onderzoek onder alle sociale werkvoorzieningen in Nederland, bracht de SP het bezoek aan IW4. Hier hield de partij een enquête onder de werknemers. Dit heeft geleid tot het rapport ‘Veense Zaken: op bezoek bij IW4’.

Op een enkeling na, vinden de werknemers de werkdruk precies goed. Ook zijn ze tevreden over hun salaris. IW4 heeft een goed aanbod aan opleidingen, waar de werknemers ook actief gebruik van maken. De begeleiding, vooral die van de gedetacheerde werknemers is op orde.

Aandachtspunten voor IW4 zitten, zo blijkt uit het SP-rapport, vooral in de klachtenafhandeling en de ontwikkeling van de arbeidsvoorwaarden.

“IW4 is een prachtig bedrijf, dat het goed doet;” aldus afdelingsvoorzitter Marcel van Nieuwamerongen van de SP. “Hier moeten we zuinig op zijn. Het is jammer dat we met een kabinet zitten opgescheept dat plekken zoals IW4 naar het randje van de afgrond wil brengen. Wij zullen ons uiterste best doen om het niet zover te laten komen.”

Het rapport ‘Veense Zaken: op bezoek bij IW4’ is verkrijgbaar via de SP. Het kan per mail worden aangevraagd via veenendaal@sp.nl

U bent hier