h

Eindelijk expositie Boogh op gemeentehuis

15 maart 2012

Eindelijk expositie Boogh op gemeentehuis

Het zijn drukke tijden voor SP-fractievoorzitter Jan Breur. Maar ondanks die drukke agenda zag hij toch nog plaats om de opening van de expositie 'Oma's oude Knopendoos' van Boogh activiteiten op het gemeentehuis bij te wonen.

expositie
Foto: veenendaal.nl

Boogh biedt dagactiviteiten aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel; mensen die na bijvoorbeeld een ongeval of infarct gehandicapt zijn geraakt. Breur's moeder werkt er als activiteitenbegeleidster, waardoor Breur een bijzondere band heeft met Boogh.

De expositie werd geopend door Wethouder Hans Bouwmeester. Die heeft een achtergrond als docent tekenen en handvaardigheid, en keek vanuit een professionele achtergrond naar de kunstwerken - om vervolgens (nog meer) bewondering te genereren.

Boogh zou al in 2009 op het gemeentehuis hebben ge-exposeerd. Een reorganisatie en de grote verbouwing van het gemeentehuis hebben dit echter ernstig vertraagd.

Activiteitenbegeleidster Baukje Breur-Hiemstra (inderdaad, de moeder van...) bedankte Bouwmeester en de contactpersoon op het gemeentehuis, Simone Iglesias, hartelijk voor het inlossen van deze oude belofte.

De expositie 'Oma's Oude Knopendoos' is tot 11 april te bewonderen in de 'pianoruimte' op het gemeentehuis.

Meer informatie is te vinden op:
www.boogh.nl

U bent hier