h

Een Koninginnedag zoals alle andere

27 april 2012

Een Koninginnedag zoals alle andere

Hoewel de invulling vanuit de organisatie er dit jaar - vanwege het koninklijke bezoek - iets anders uit zal zien dan anders, zal SP-fractievoorzitter Jan Breur de dag precies zo behandelen als andere jaren.

Jan

Dit houdt in, dat hij aanwezig zal zijn op het formele gedeelte. Samen met het gemeentebestuur, andere raadsleden én gedecoreerden, zal hij onder andere de aubade (kinderzang) bijwonen.

"Ik ben er elk jaar bij op Koninginnedag; dus ook dit jaar," aldus Breur. "Ik sta daar niet als privé-persoon; ik vind dat horen bij mijn rol als volksvertegenwoordiger. Decorum is, wat mij betreft, onderdeel van de functie waarvoor ik gekozen ben."

Een VIP-behandeling, zoals ABN-AMRO en Stichting Promotie Veenendaal die organiseren, is niet aan hem besteed.

U bent hier