h

Geen nieuw traject 'Brede Heroverwegingen'

8 april 2012

Geen nieuw traject 'Brede Heroverwegingen'

De 'wedergeboorte'van de Commissie Brede Heroverwegingen van 29 maart was een eenmalige gebeurtenis. Er wordt geen nieuw traject opgetuigd voor de Kadernota van dit jaar.

Tijdens de vergadering bleek dat er niet echt tijd was voor een Heroverwegingentraject. De Kadernota kon op zijn hoogst in één commissievergadering worden voorgelegd, voor de grote behandeling in de zomer.

Hoewel een commissiebehandeling vooraf wel enige meerwaarde heeft, biedt het geen werkelijke ruimte voor koerswijzigingen.

Een meerderheid in de commissie, mogelijk gemaakt door de SP, zag af van die ene extra commissiebehandeling. De Kadernota wordt op 2 juli in een extra lange raadsvergadering vanaf 16:00u besproken en vastgesteld.

U bent hier