h

MFA Franse Gat; nu even niet

10 mei 2012

MFA Franse Gat; nu even niet

Uit onderzoek van het College van Burgemeester en Wethouders blijkt dat er op dit moment geen geld is voor een Multifunctionele Accomodatie in het Franse Gat. Wethouder Bouwmeester stelt dan ook voor om het plan even 'in de koelkast' te zetten. De SP is het met hem eens.

geut
Foto: Welzijnveenendaal,nl

SP-fractievoorzitter Jan Breur benadrukte wel, dat de (buurt)activiteiten in het Franse Gat door moeten gaan. Buurthuis 'de Geut' kan daarom wel een opknapbeurt gebruiken. Een prestigieuze onderneming als een MFA zit er op dit moment gewoon niet in.

Breur: "In Veenendaal Oost zijn we in het avontuur van een MFA gestapt, en we zien dat we de exploitatie simpelweg niet rond krijgen. We halen ons veel problemen op de hals als we er nog zoiets bijdoen. Zodra het exploitabel wordt, of we hebben geld over, moeten we het wel weer oppakken. Maar nu kan het niet."

U bent hier