h

Verhalenwedstrijd: Schrijf jouw ‘Broodjebiebverhaal’!

25 september 2012

Verhalenwedstrijd: Schrijf jouw ‘Broodjebiebverhaal’!

Bibliotheek Veenendaal en Bakkerij Klok organiseren in de maanden oktober en november samen een verhalenwedstrijd voor jongeren. De opdracht is: verzin jouw eigen Broodjebiebverhaal (analoog aan het broodjeaapverhaal). Ben je tussen de 12 en 18 jaar en verzin jij graag sterke verhalen? Schrijf er nu een keer één op en maak kans op een cadeaubon van Game Mania ter waarde van €50,-. De prijs gaat naar de meest originele inzending.

cultuurfabriek

Jongeren wordt gevraagd analoog aan het broodjeaapverhaal hun eigen sterke bibliotheekverhaal in te zenden, oftewel hun eigen Broodjebiebverhaal. De bibliotheek moet in het verhaal centraal staan. Diegene die van sterke verhalen houdt, wordt speciaal uitgenodigd mee te doen. Dus: kent u een jongere die graag sterke verhalen vertelt, breng deze verhalenwedstrijd dan ter sprake!

Wedstrijdvoorwaarden
Het korte en sterke Broodjebiebverhaal moet minimaal 250 en maximaal 500 woorden tellen. Je kunt jouw verhaal tot uiterlijk 30 november mailen naar kunst@bibliotheekveenendaal.nl, t.a.v. Cornelie de Kuijper. De winnaar wordt medio december bekend gemaakt. Voor de winnaar is er een cadeaubon van Game Mania beschikbaar. Het winnende verhaal wordt o.a. gepubliceerd op de website van Bibliotheek Veenendaal.

Samenwerking
De verhalenwedstrijd wordt georganiseerd door Bibliotheek Veenendaal en Bakkerij Klok uit Veenendaal. Onder het motto ‘Broodje Bieb’ hebben beide organisaties de handen ineengeslagen om zowel het belang van de bibliotheek, het belang van verhalen én het belang van brood voor een gezonde levensstijl te onderschrijven.

Contactpersoon wedstrijd
Cornelie de Kuijper, email: kunst@bibliotheekveenendaal.nl

U bent hier