h

VVD of beschaving?

2 september 2012

VVD of beschaving?

Af en toe is er op veenendaal.sp.nl/weblog een artikel te lezen van een gastschrijver. Deze week wordt er het podium geboden aan een oud-verpleegster, die van haar hart geen moordkuil maakt.

foto

Ze vertelt haar verhaal op een behoorlijk confronterende wijze. Ze heeft moeite rond te komen, voelt zich 'uitgewoond' door de samenleving, en vindt vooral bij de VVD een muur van onbegrip. Het artikel eindigt met een oproep om SP te stemmen.

SP-Afdeling Veenendaal biedt haar graag het podium, maar benadrukt dat dit HAAR verhaal is. De inhoud en woordkeuze van het verhaal kunnen confronterend zijn, maar worden gerespecteerd. De weblog-redactie hecht hier veel waarde aan.

Lees het verhaal hier:
/weblog/2012/08/29/goud-op-snee-voor-vvd/

U bent hier