h

"Oma Toke" op ledendag

13 februari 2013

"Oma Toke" op ledendag

Jaarlijks organiseert de SP een ledendag in de Tweede Kamer. Meestal vindt die in het najaar (oktboer/november) plaats. Maar omdat het afgelopen jaar zich zoveel nieuwe leden zich hadden aangemeld, vond er op zaterdag 9 februari een extra ledendag plaats.
Onder de bezoekers bevond zich "Oma Toke", die zich eerder dit jaar had ingespannen om handtekeningen voor de thuiszorg op te halen.

emile

"Oma Toke" kon genieten van muzikale optredens van SPic en SPan, de Rehgahs en Bob Fosko; inpsirerende toespraken van Jan Marijnissen en Emile Roemer; een rondleiding door het Tweede-Kamergebouw en discussies met SP-kamerleden.

De Veenendaalse SP-voorzitter Jan Breur was die dag ook actief. Hij begeleidde groepen door het Tweede-Kamergebouw en toonde hen de Plenaire Zaal, de Statenpassage, de Oude Zaal, de Rooksalon en de Handelingenkamer.

Een fotoreportage van de dag is te zien op:
https://sp.nl/nieuwsberichten//130209-fotoverslag_500_nieuwe_leden_in_tw...

Het verslag van "Oma Toke" is te lezen op:
/weblog/2013/02/11/nieuwe-ledendag-9-februari-2013/#more-3238

U bent hier