h

Roodkapje voert actie tegen KOOPZONDAG

14 juli 2013

Roodkapje voert actie tegen KOOPZONDAG

Een niet alledaags gezicht in de Veenendaalse raadszaal op 1 juli. Niemand minder dan Roodkapje kwam actievoeren en riep raadsleden op om niet in te stemmen met de koopzondag als daar geen draagvlak voor is. Ook deelde ze rood-geglazuurde koekjes in de vorm van het SP-logo uit.

roodkapje

Roodkapje, die in een winkel werkt, wil graag op zondag naar haar Oma. Om koekjes te brengen, en om de belangrijke mantelzorg te leveren. Moet zij op zondag ook in de winkel staan, dan zou Oma haar kleindochter niet meer zien.

roodkapje

De SP wil dat winkeliers en winkelpersoneel eerst gehoord worden, voordat er een besluit genomen kan worden genomen over de koopzondag. Zolang het niet duidelijk is of er onder deze groepen voldoende draagvlak is, zal de SP tegen de invoering van de koopzondag stemmen.

roodkapje

Het voorstel om de winkels op zondagen te openen, is afkomstig van LiberaalVeenendaal.

roodkapje

U bent hier