h

Mila Jansen overleden

21 maart 2022

Mila Jansen overleden

Foto: onbekend / veenendaal.vvd.nl (bewerking door SP Veenendaal)

Gewaardeerd raadslid, geliefd mens

Met ontsteltenis heeft SP Veenendaal kennisgenomen van het plotselinge overlijden van Mila Jansen. De afgelopen jaren was Mila raadslid namens Lokaal Veenendaal, maar ze stond bij de laatste verkiezingen op de kieslijst van de VVD. Mila is slechts 37 jaar geworden.

Mila stond bekend om haar dossierkennis en strategisch inzicht. Daarbij was ze ook een echt gezelligheidsmens, en zeer betrokken bij de mensen om haar heen. Haar overlijden is een klap voor de hele Veense politiek.

SP Veenendaal leeft mee met eenieder die haar gekend heeft; in het bijzonder haar man, Dennis. Veel sterkte toegewenst aan iedereen die haar moet missen.

Reactie toevoegen

U bent hier