h

Van der Bij "gekroond" tot vice-fractievoorzitter

19 april 2022

Van der Bij "gekroond" tot vice-fractievoorzitter

Foto: SP Veenendaal

Van "eeuwige kroonprins" naar "onderkoning"

Aanstaande donderdag (21 april) worden de raadscommissieleden ingezworen. TEAM SP is dan eindelijk op volle sterkte in de raadszaal.
Sietse van der Bij mag de komende periode een extra titel aan zijn naam toevoegen...

Op voordracht van niemand minder dan "grote baas" Jan Breur zelf, heeft de fractie besloten om hem de titel "vice-fractievoorzitter" te geven.

BREUR: "Sietse werkt keihard, en verzet het werk van een volwaardig raadslid - zo niet meer. Maar aangezien we nu alweer op één zetel zijn blijven steken, is zijn harde werk onbeloond gebleven. En we zijn nu eenmaal niet een partij die dan ergens een wethouderspostje of een commissariaatje uit de hoge hoed kan of wil toveren. Wat we wel kunnen doen, is een titel verlenen die past bij het werk dat hij verzet en de rol die hij feitelijk inneemt. Zo weet iedereen naar wie ze moeten kijken als we eindelijk die tweede zetel pakken."

De fractie was unaniem positief over deze voordracht.
Sietse zelf is vooral blij dat hij kan bijdragen in het team.

VAN DER BIJ: "Natuurlijk ben ik blij en vereerd met deze titel. Maar waar het vooral om gaat, is dat we samen gaan voor een levendig en sociaal Veenendaal. Ieder doet zijn deel. Met elkaar voor Veenendaal."

Reacties

Gefeliciteerd met deze titel Sietse, ik hoop dat je naamsbekendheid groter wordt, net zoals de SP zelf!

Reactie toevoegen

U bent hier