h

Verkiezingen in aantocht!

3 november 2023

Verkiezingen in aantocht!

Foto: Jan Breur

Campagne van start

Deze maand zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer. Ook in Veenendaal zetten we ons beste beentje voor om de partij van Lilian Marijnissen en 'onze' Sandra Beckerman zo groot mogelijk te maken. En daarmee tegenwicht te bieden aan de groeiende ongelijkheid en individualisering in de samenleving en de politiek.

Onze boodschap:
Pleisters plakken helpt niet, SP stemmen wel!

De komende tijd wordt er dus volop gefolderd en geflyerd, zoals vandaag op het Bruïneplein. Afdelingsvoorzitter Baukje Hiemstra schrijft tevens blogs met samenvattingen van het verkiezingsprogramma. Op verschillende manieren maken we helder waar de SP voor staat.

Foto: Baukje Hiemstra

De SP gaat voor een samenleving die zich baseert op de principes van Menselijke Waardigheid, Gelijkwaardigheid  en Solidariteit. Een samenleving waarin we omzien naar elkaar, en waar niet grote bedrijven winsten trekken over de ruggen van gewone mensen. Goede zorg, goed onderwijs, en een betrouwbare overheid.

Is dat iets wat jij ook wil?
Stem dan SP.


Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier