h

iw4 Beheer NV of Instituut voor werkvoorzienig zuid-oost Utrecht

7 september 2006

iw4 Beheer NV of Instituut voor werkvoorzienig zuid-oost Utrecht

Dit was de vraag in de raadscommissie Werk vanavond. De voorzitter van de cie Werk, Rogier Postma (CU), had de ingekomen jaarrekening en het jaarverslag van IW4 op de agenda gezet. Op zich niets mis mee. Wat er wel aan schortte was dat niet alle commissieleden dezelfde stukken hadden ontvangen.

Een deel van de commissieleden had het boekwerk ontvangen van IW4 beheer en een ander deel het verslag van GR (gemeenschappelijke regeling.) Zoals het echte SP-ers betaamt hebben wij vanmorgen nog even overlegt over de te behandelen stukken. Fatima BichBich stelde mij echter vragen over het stuk waarover ik nog niets had gelezen. Dit kon nl ook niet omdat het zaken betrof die niet in mijn stukken voor kwamen.

Ik heb toen de griffie gebeld en gevraagd, 'kan het zijn dat er twee verslagen in omloop zijn?' Dit bleek dus achteraf het geval te zijn. Evenals de andere fracties waren we niet blij met dit gegeven. Het wordt dus nu weer op de agenda gezet voor de volgende bijeenkomst van de cie Werk. Zijn we blij met deze gang van zaken: nee.

Het enige voordeel is dat voor de volgende bijeenkomst Dhr. Martin de Kok (directeur IW4) wordt uitgenodigd en kan antwoorden op vragen die de commissie voor hem in petto heeft (tenminste als hij aan de uitnodiging gehoor geeft.)

U bent hier