h

Wat een brieven!

13 maart 2013

Wat een brieven!

DOOR: TOKE

Op dinsdagavond jl. kregen we na de kerngroep vergadering een hoop "huiswerk" mee; de WMO enquete voor ouderen, met daaraan gekoppeld een brief voor de evt. thuiszorg om deze onder de aandacht van de ouderen te brengen.
Verder zaten er nog 100 uitnodigingen voor de openbare avond (11 mrt) over de huren bij, die huis aan huis verspreid konden worden. Nico heeft het druk gehad!

Woensdagmiddag met een lekker zonnetje deze verspreid; woensdagavond gingen Nico en ik naar het Ichtuscollege, om daar een openbare avond bij te wonen van de SGP met als thema OOG VOOR DE ZORG.(Zie ander bericht)

Na ook al op vrijdag geflyerd te hebben, gingen Baukje, Nico, en ik (ja, die hele koude) zaterdag nog een keer de straat op, de hoofdstraat in.
Onder de strijdkreet "ACTIE HUURALARM" stonden we afwisselend bij de Corridor om zowel de flyers als onszelf droog te houden, naderhand door de hoofdstraat zelf om ons warm te lopen. Na zo'n anderhalf uur waren we door de flyers heen, gingen we ons warmen aan een kop chocolademelk (met slagroom), en togen we huiswaarts in afwachting wat de openbare avond ons zou brengen!

U bent hier