h

(Openings)zingeving...

4 juni 2015

(Openings)zingeving...

Foto: Jan Breur
Foto: Jan Breur

Op zaterdag 30 mei was TEAM SP weer volop actief. 's Ochtends was de groep in het kernwinkelgebied, oftewel 't Dorp, om met kraskaarten aandacht te vragen voor de welvaartsverschillen in Nederland. 's Middags was de groep op Spring in 't Park. Om te genieten van het festival - en handtekeningen te verzamelen voor Red de Zorg.

Naast veel positieve respons, leverde dit ook twee nieuwsartikelen op deze website op met dezelfde openingszin. Toeval? Zeker niet...

Door beide artikelen dezelfde openingszin te geven, is er een connectie tussen beide ontstaan. Verschillende acties, maar met dezelfde SP op dezelfde dag.
Wij knokken zowel voor fatsoenlijke welvaartsspreiding, als voor fatsoenlijke zorg (als voor fatsoenlijke huren, als voor een fatsoenlijke rechtsstaat).

Door beide acties dezelfde openingszin te geven, zetten wij de onderliggende boodschap kracht bij. Wij knokken voor een fatsoenlijke samenleving.

Overal waar onrecht is, trekken wij ten strijde!


Kras & Win... in 't Dorp

Foto: Jan Breur
Op zaterdag 30 mei was TEAM SP weer volop actief. 's Ochtend was de groep in het 'kern-winkelgebied', oftewel 't Dorp, om met kraskaarten aandacht te vragen voor de welvaartsverschillen in Nederland.


Red de zorg; spring in 't park

Foto: Jan Breur
Op zaterdag 30 mei was TEAM SP weer volop actief. 's Middags was de groep op Spring in 't Park. Om te genieten van het festival - en handtekeningen te verzamelen voor Red de Zorg.


Was deze verbinding tussen beide artikelen erg slim, of juist erg flauw? Laat het ons weten via het reactieformulier hieronder...

...of TEKEN DE PETITIE voor Red de Zorg, want dat is net even belangrijker!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier