h

SP op bezoek bij IW4

1 mei 2008

SP op bezoek bij IW4

Een delegatie van de SP, bestaande uit fractieleden Fatima Bich-Bich en Jan Breur heeft op dinsdag 29 april een bezoek gebracht aan de sociale werkvoorziening, IW4. Ze stelden de werknemers wat vragen in het kader van het onderzoekje 'Hoe gaat het bij IW4?'.

De werknemers vonden het bezoek van de politici erg leuk. Een enkeling voelde zich wat overvallen door het bezoek. Het invullen van de formulieren ging ze goed af, soms met wat extra uitleg.

Door de vakantie was echter maar een deel van de IW4-werknemers aanwezig. Dit kan zijn weerslag hebben op de uitkomst van het onderzoek, maar door de drukke agenda's van de SP'ers was de meivakantie de enige optie. Het
bezoek was, ondanks dat veel werknemers niet aanwezig waren, zeker geen verspilde moeite te noemen. Bich-Bich: "Het is gewoon belangrijk om contact te houden met IW4. Dan moet je niet een zeldzame kans laten schieten omdat de opkomst op dat moment wat minder is."

U bent hier