h

Nieuwe rubrieken op weblog

16 december 2008

Nieuwe rubrieken op weblog

Het aantal rubrieken waaronder artikelen worden geplaatst op het weblog van SP Veenendaal, is uitgebreid. 'Media' en 'Verkeer en Vervoer' vullen de lijst met rubrieken aan. In beide rubrieken is ook al een artikel geplaatst.

In de rubriek 'Media' wordt er commentaar gegeven bij datgene wat op radio en televisie komt en op internet en in de kranten en bladen staat. Het artikel over 'Popstar' Rebecca is nog niet als zodanig gerubriceerd.

'Verkeer en Vervoer' is een rubriek waarin precies datgene wordt behandeld wat de naam al suggereert. Doordat de SP steeds meer te maken krijgt met verkeersvraagstukken, is de behoefte naar een rubriek op het weblog met dat onderwerp gegroeid.

In oktober 2007 heeft de eerste en meest rigoureuze uitbreiding van het aantal rubrieken plaatsgevonden. Voor deze datum werd er enkel gepubliceerd in de rubrieken 'Algemeen' en 'Opinie'. Deze lijst werd als te beperkend ervaren.

Het rubriceren van artikelen is vooral handig bij het nazoeken. Met een klik op de naam van de rubriek, worden alle artikelen met dat onderwerp eruit gesorteerd.

Ook is het toekennen van rubrieken aan artikelen handig om te bepalen of een artikel interessant is voor bepaalde lezers; bovenaan het artikel is te zien over welk onderwerp het gaat.

De rubrieken staan bovenaan de weblog-artikelen vermeld, achter 'Hoort bij:'.

U bent hier