h

Breur en Pottjewijd in beweging

2 maart 2010

Breur en Pottjewijd in beweging

Het is een ongewoon gezicht: SP-lijsttrekker Jan Breur aan het sporten, midden in de hoofdstraat nota bene. Toch gebeurde het. Samen met SP-kandidaat-raadslid Jaap Pottjewijd deed hij mee aan de body-pump workout die daar gegeven werd.

Onder bezielende leiding van Jan Kruger stond daar een groep politici zich in het zweet te werken op opzwepende muziek. Naast Breur en Pottjewijd deden onder andere ook Erica Nap (CDA), Jolanda de Heer (ChristenUnie) en Martijn Beek (PvdA) mee aan de workout.

Op 19 november gaf Breur nog toe zelf niet zoveel aan sport te doen, althans niet aan georganiseerde sport. Wel beweegt hij veel en houdt hij van actief, recreatief vrijblijvend deelnemen aan sport en spel. Deze sportuitdaging wilde hij dus niet laten liggen.

Pottjewijd is de athleet van de SP. Met zijn sportieve achtergrond kon hij zeker niet nalaten om aan de sportactiviteit mee te doen.

De SP is voorstander van sport die voor iedereen bereikbaar is. Ook voor mensen met een laag inkomen, ook voor mensen met een beperking. Ook is de SP er een groot voorstander van dat Zwembad 'de Vallei' op termijn wordt (her)uitgebreid met een buitenbad.

De sportuitdaging van Kruger werd aangeboden door de PvdA; van nagenoeg alle politieke partijen deden er één of meer mensen aan mee.

U bent hier