h

Legendarische winst GVVV

27 oktober 2011

Legendarische winst GVVV

De Gelders Veenendaalse Voetbal Vereniging (GVVV) heeft een bijzondere wedstrijd gespeeld voor de KNVB-beker. 'De Blauwen' schakelden met een verpletterend 0-3 profclub Excelsior uit.

voetbalopzaterdag.com
Foto: voetbalopzaterdag.com

Doelpunten werden gemaakt door Dennis van Meegdenburg (2x) en Jasper Bolland. Het team van Erik Assink hoopte al op winst, en wist deze te pakken in Rotterdam.

Het Excelsior van John Lammers toonde zich aanvankelijk nog zijn gelijke aan GVVV - wat al pijnlijk genoeg is voor een eredivisieclub. Maar de Veense amateurs namen al heel snel het iniatief over, en maakten gehakt van de profs.

SP-afdeling Veenendaal is blij met de winst van GVVV. "Natuurlijk zijn we blij," aldus afdelinsgvoorzitter Marcel van Nieuwamerongen. "Als een Veenendaalse club zo'n prestatie neerzet, is dat feest voor ons allemaal!"

Maar het blijst van allemaal is ongetwijfeld trainer Erik Assink."Welke amateurclub in Nederland kan zeggen dat het in de derde ronde van het bekertoernooi in een uitwedstrijd met 0-3 van een eredivisieclub heeft gewonnen?"

U bent hier