h

SP deelt stimuleringspakketten uit

15 september 2013

SP deelt stimuleringspakketten uit

Zaterdagochtend 14 september heeft de SP 'stimuleringspakketten' uitgedeeld in de Veenendaalse hoofdstraat. De partij vroeg aandacht voor prinsjesdag, en voor de demonstratie die a.s. zaterdag in Amsterdam plaats zal vinden. Daar hoopt men de start te maken voor een ommezwaai in het beleid.

“Het kabinet Rutte wil alleen maar bezuinigen, wij willen vooral stimuleren”, geeft voorzitter Jan Breur aan. Hij verwijst daar zowel mee naar het stimuleren van de economie, als het stimuleren van de mensen om zich niet neer te leggen bij het afbraakbeleid van het kabinet.

Het uitdelen van de pakketten verliep voorspoedig. Om 12 uur waren zowel alle stimuleringspakketten als het meegebrachte extra materiaal uitgedeeld. De SP'ers konden zich daardoor ook nog volop storten in het culturele weekend.

De grote demonstratie vindt zaterdag 21 september plaats op het Beursplein in Amsterdam.

Reactie toevoegen

U bent hier