h

Zondag in Veenendaal; de getallen op een rijtje

18 december 2013

Zondag in Veenendaal; de getallen op een rijtje

Op donderdag 19 december beslist de gemeenteraad (weer eens) over de eventuele invoering van koopzondagen. Het onderzoek, waar de gemeenteraad eerder - na een onnavolgbare soap - opdracht voor gaf, en een initiatiefvoorstel van Liberaal Veenendaal liggen hiervoor aan de basis.

Voor de SP is de mening van de winkeliers en hun personeel van doorslaggevende betekenis. Is er onder hen onvoldoende draagvlak, dan wordt deze niet ingevoerd. Het draait uiteindelijk om hun vrije dag. De SP zal dan ook tegen het voorstel stemmen.

Behalve het onderzoek van de gemeente af te wachten, heeft de SP zelf ook ge-enqueteerd over de 'zondag in Veenendaal'. Een straatenquete over hoe het centrum (zo nodig) het best kan worden opgefleurd op zondag, en een web-enquete over de koopzondag.

De getallen die uit deze enquetes zijn gerold, zijn na te lezen in het rapport 'ZONDAG IN VEENENDAAL'.

 

RAPPORT

 

Reactie toevoegen

U bent hier